Messeneger konačno uveo dugo traženu opciju!
Ilustracija

Noviteti

Messeneger konačno uveo dugo traženu opciju!

Facebook je za neke beta korisnike Messenger aplikacija omogućio novu opciju Data Saver, koja će omogućiti da se uštedi na prenosu podataka preko aplikacije i to na nekoliko načina.

Prvo, kad se opcija aktivira iz menija "Settings", dobija se mogućnost da aplikacija uvijek koristi Wi-Fi prenos podataka kada je u dometu poznate ili otključane Wi-Fi mreže i drugo, isključeno je automatsko preuzimanje slika i video sadržaja koji se prime kroz Messenger, dok je na mobilnoj mreži.

Data Saver opcija ima mogućnost prikaza koliko je podataka aplikacija "uštedjela" od posljednjeg momenta reseta brojača, što može da se uradi klikom na opciju za to.

Štednja podataka u Messenger aplikaciji, kako otkriva Android Police, još uvijek je u toku, a uskoro će biti puštena svim korisnicima. Aktuelna verzija aplikacije je 93.0.0.9.69, dok je beta aplikacija oznake 93.0.0.12.69.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.