Nedjeljni horoskop: Ovnovima presudni momenti, Rakovi će uživati
Ilustracija

Astrologija

Nedjeljni horoskop: Ovnovima presudni momenti, Rakovi će uživati

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana 

Ova nedjelja je nešto smirenija po vas, bićete opušteniji, pa samim tim i pri boljem apetitu. Mjesec u znaku Bika početkom ove sedmice donosi vam veći hedonizam i žeju da uživate u dobrom zalogaju. Obilniji obroci, ali i uživanje u ponekoj čašici alkohola. 

Ljubav 

Ukoliko ste slobodni, trenutno više usmjeravate sebe na poslovni segment ili imate druge životne prioritete, dok ljubav stavljate nekako na poslednje mjesto. Neki od vas će razmišljati o bivšim emotivnim partnerima, opterećivati se nekim prošlim greškama i propustima i teško se otvarati prema novim ljudima. Ovnovi koji su neopterećeni prošlošću uglavnom će ove sedmice imati mogućnosti za nova poznanstva, ali koja teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda. Malo napetosti početkom nedelje neće unijeti veću pometnju, šta više – pokretanjem pitanja koja vas muče raščistićete sebi i partneru put na dalje. U dužim vezama razgovori o budućnosti odnosa. 

Posao 

Pripremite se početkom sedmice na nerviranje oko problema sa kompjuterima, mobilnim telefonima. Tehnika vas može izdati u presudnom momentu. Takođe – komunikacija sa poslovnim saradnicima će biti napeta, osjeća se pritisak koji vi ili druga strana vršite. Neki od vas u žaru trenutka mogu odlučiti da prekinu sa partnerstvom u kome su. Ne dozvolite da vas vodi impulsivnost, imajte svoju dobrobit i budućnost na pameti. Od vas će se u ovom periodu zahtijevati velika fokusiranost na poslovne obaveze, jer ćete jedino na taj način izbeći greške, koje su sada itekako moguće. Od polovine nedelje – mirnije. 

Novac 

Gubici ili povećani troškovi koje niste očekivali itekako su aktuelni ovih dana. Ne zalećite se u nekim kupovinama i pokušajte izdatke da svedete na normalnu mjeru. Dobre zarade onima koji sarađuju sa inostranstvom. 

Zdravlje 

Kako god okrenuli – od pada imuniteta ne možete tek tako lako da se oporavite. Pojedinima se mogu i vratiti tegobe, naročito ako nisu „odležali“ prehladu kako treba.

BIK

Hrana 

Tranzitni Mjesec u vašem znaku početkom ove sedmice obilježiće cio period pred vama. Naglašena je želja za hranom, apetit je dosta jači nego inače, a najviše će vas privlačiti „teški“, masniji, kremastiji zalogaji. Nećete moći da odolite a da ne udovoljite sebi. 

Ljubav 

Neko novo poznanstvo može se za kratko vrijeme brzo razviti, ali isto tako brzo doći i do razmimoilaženja. Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Neko vam se može dopasti na prvi pogled, lako ćete uletjeti u avanturu sa tom osobom, da biste već posle par dana shvatili da ste se itekako zaletjeli i da od bilo kakve ozbiljnosti ovde nema ništa. U suštini – teško je da bi bilo kakvi novi emotivni počeci tokom ove sedmice mogli da vam donesu ono što vam je potrebno – stabilnost i dugotrajnost. Ako je u vašim emotivnim relacijama bilo u prethodnom periodu ljubomore, ona će sada postati još naglašenija i u prvom dijelu nedelje može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava između vas i partnera. Oni koji nemaju problema po ovim pitanjima – provešće uglavnom miran period sa voljenom osobom . 

Posao 

Vladar polja posla i novca Merkur, pod napetim je aspektima od strane Urana u prvom dijelu sedmice. Očekujte jedan užurban tempo, uzavrelu radnu atmosferu i itekako moguće konflikte sa najbližim saradnicima, a naročito sa kolegama. Količina obaveza će se naglo povećati i vjerovatno je da ćete se povremeno osjećati kao da ste do guše zatrpani u posao, a da vam saradnici nameću izuzetno kratke rokove koje je teško ispoštovati. Od drugog dijela nedelje vi lično ćete se u svemu ovome snalaziti mnogo bolje, a tada vam se otvaraju šanse i za jače kontakte sa stranim firmama. Nezaposlenima male šanse. 

Novac 

I vas će početkom nedelje sačekati neke prilično neprijatne novčane obaveze. Definitivno je da ste računali da ćete ovo morati da platite kasnije i nikako vam neće odgovarati da izvadite novac „koliko odmah“. Ako zagusti, potražite pomoć od nekog od članova porodice. 

Zdravlje 

U prvom dijelu nedelje postoje jače predispozicije za prehlade, viroze, za probleme sa grlom i disajnim putevima. Starija populacija bi trebala da provjeri krvnu sliku, naročito nivo šećera.

BLIZANCI

Hrana 

Vi znate i sami – kada ste u brzini, pokretu, žurbi, ono što vam poslednje pada na pamet jeste hrana. A tokom ove sedmice, bar u njenom prvom dijelu – trčaćete s mjesta na mjesto kao muva bez glave. Mogli biste povremeno da se sjetite pa i da pojedete nešto.....Uglavnom slab apetit. 

Ljubav 

Slobodni Blizanci će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Sad, to što će novih poznanstava i zanimljivih ljudi biti, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi i prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste itekako svijesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno. Ukoliko želite da se prepustite i malo uživate – samo izvolite. Oni koji ipak žele nešto trajno kraj sebe, moraće da sačekaju neki drugi period. U emotivnim vezama i brakovima u prvom dijelu sedmice biće teško napraviti bilo kakav kompromis ili dogovor sa partnerom. Oboje ste nervozni i svaku riječ druge strane doživljavate kao razlog za svađu. U drugom dijelu sedmice strasti će se smiriti i uspećete da povratite koliku toliku stabilnost u odnos. 

Posao 

Oni koji žele da pokrenu svoj, privatni biznis, vjerovatno će se baciti na posao baš tokom ove nedelje. U suštini, Blizancima su naglašene promjene, što će neki od vas dočekati sa dobrodošlicom, dok će drugi imati određeni nivo stresa zbog toga što ne znaju šta ih očekuje na dalje. Moguće je da će se nekima od vas u prvom dijelu nedelje otvoriti jedna dosta privlačna šansa, ali bi savet za vas bio da se ne zalećete sa odlukama, već ako je ikako moguće – da sačekate narednu sedmicu za odgovor. Ono što vam u ovom periodu ide na ruku jesu vaša kreativnost, brzina u razmišljanju i odlične ideje koje drugi treba da čuju. 

Novac 

Vi se možda nervirate zbog nekih troškova ili materijalnih obaveza koje morate ispuniti, ali realno gledano – i sami ste svesni da su prilivi u ovom periodu dosta stabilniji i redovniji nego inače. 

Zdravlje 

Aktuelan je i na dalje pad imuniteta, što će se odraziti na vas naročito u prvom dijelu sedmice, kada su moguće i jače virusne infekcije praćene temperaturom.

RAK

Hrana 

I ove sedmice Rakovi će biti više okrenuti ka uživanju i ispunjavanju želja sebi po pitanju hrane. Vaš vladar u znaku Bika donosi povećan apetit, ali i veći broj poziva na kojekakve poslovne ili privatne događaje na kojima ćete biti posluženi baš onim što najviše volite... 

Ljubav 

Slobodni Rakovi imaju izvrsne mogućnosti za neke nove početke tokom ovog perioda. Aktuelne su nove priče preko poslovnog segmenta, ali i preko izlazaka i prijatelja, društvenih aktivnosti. Ono što u ovom periodu budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije. Svaka priča je priča za sebe. Ne upoređujte i ne razmišljajte o onome što je bilo. Iako su odnosi u emotivnim vezama i brakovima sada dosta mirniji, evidentno je da funkcionišete po principu „svaki čovjek za sebe“. Vama i partneru problem je da se dogovorite i po nekim najosnovnijim pitanjima, jer ste totalno neusaglašeni i nekompatibilni. Moraćete ovo da prevaziđete, jer postoje zajednički problemi kojima morate da posvetite pažnju. 

Posao 

Brzina u dešavanjima u poslovnom segmentu sa jedne strane vam prija, jer lako i hitro riješavate neku problematiku. S druge strane pak, nemate dovoljno vremena da proverite ono što radite i non stop ćete se pribojavati da ste napravili neku veću grešku ili propust. Ovo je i moguće, i to naročito vezano za papirologiju ili arhiviranje dokumentacije. Malo varnica u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali ovo što se bude dešavalo neće dovesti ni do kakvog raskola. Jednostavno – i vi i druga strana kažete šta imate i nastavljate dalje istim tempom. Nije dobro vrijeme da ulazite u nova partnerstva i saradnje. 

Novac 

Očekujte početkom sedmice neke sitnije troškove, ali to je daleko od onoga što se dešavalo u prethodnoj nedelji. Evidentno je da se finansijski segment popravlja i možete da se malo opustite. 

Zdravlje 

U zdravstvenom segmentu situacija kreće na bolje. Iako će neki od vas još uvijek „šmrckati“ i često koristiti pastile za grlo, evidentno je da se imunitet popravlja...

LAV

Hrana 

Neki od vas su zaista naučili da kažu „ne“ kada su neke poslastice ili slani zalogaji u pitanju. Ovo je vjerovatno posledica toga što ste doživjeli šok kada ste stali na vagu....Ipak, nemojte očekivati da ćete lako odolijevati u ovoj nedelji – naročito ćete imati problem sa slatkišima i grickalicama. 

Ljubav 

Slobodnim Lavovima su nova poznanstva aktuelna još od prve polovine ove sedmice. U tom periodu i Venera ulazi u vaše polje ljubavi i svakako je da će vam donijeti dodatno prilike da budete emotivno zadovoljni. Sada su mogući počeci emotivnih veza koji će krenuti dosta strasno i donijeti vam veliko zadovoljstvo. Nisam sigurna koliko mogu da vam obećam veliku trajnost ovih odnosa, ali hajde da o tome ne razmišljamo baš sada....U emotivnim odnosima i brakovima se trenutno ne zna ko je od vas dvoje tvrdoglaviji i isključiviji, iako oboje tvrdite da radite u interesu veze. Prvi dio sedmice je vrlo buran i biće potrebno dosta truda da se strasti smire. Ipak, poslije ovako napetih dana, dolazi vam mirniji period kada ćete vi i partner ipak imati dobre mogućnosti da se smirite i stabilizujete. 

Posao 

Polje kontakata, komunikacije, dogovora, kraćih putovanja pod napetim je aspektima do polovine ove sedmice. Iznenađenja i promjene su itekako prisutni u saradničkim odnosima i povremeno će biti teško zadržati hladnu glavu i smirenost. Pokušajte da unesete više diplomatije i takta u komunikaciju sa onima sa kojima radite, jer ćete u suprotnom vjerovatno napraviti problem i sebi a i njima. Problemi sa tehnikom će takođe biti aktuelni, pa bekapujte podatke koji su vam od najvećeg značaja. Ako putujete, računajte na probleme ili na moguće odlaganje. Naučite da budete organizovaniji i fokusiraniji na posao. 

Novac 

Taman ste mislili da ste sa nekim većim troškovima i obavezama završili, kad eto iznenađenja u prvim danima ove sedmice. Uzdahnite duboko i platite. Trenutno po pitanju finansija – nestabilnost. 

Zdravlje 

Lavovima dosta problema u zdravstvenom segmentu, naročito starijoj generaciji kojoj se mogu aktivirati hronične tegobe. Mlađi će uglavnom proći sa virozama....

DJEVICA

Hrana 

Možda biste vi i bili pri apetitu tokom ovog perioda, kada biste samo imali dovoljno vremena da se opustite i malo uživate u hrani. To opuštanje je, bar u prvom dijelu nedelje, maltene pa nemoguće, tako da ćete vjerovatno zaboraviti kako izgleda normalan obrok, a ne onaj u trku.... 

Ljubav 

Ako ste slobodni – dešavanja će biti u velikoj meri. Nova poznanstva, novi kontakti, novi i interesantni ljudi u vašoj blizini. Međutim, i vi sami primjećujete da je sve to površno i da više vuče na neobavezno, prolazno, avanturu. To ne znači da u svemu ovome što se događa ne trebate da uživate, ali ako želite pravu ljubav i pravu vezu, to ćete morati da sačekate. Naglašena je strast i intenzitet....U emotivnim vezama i brakovima u prvom dijelu nedelje doći će do dosta problema u komunikaciji. Oni odnosi koji su stabilni proći će bez većih problema kroz ovaj period – i vi i partner ćete reći šta imate, ali će rasprava donijeti raščišćavanje napetosti i nakon toga ćete se bez problema stabilizovati. Međutim – one veze koje su već duži period nestabilne sada mogu doći i do svog konačnog kraja. Razmislite šta zaista želite. 

Posao 

Moraćete u ovoj nedelji da budete u potpunosti fokusirani na ono što radite. Neophodna je jaka koncentracija i dobra organizacija, jer ćete posla imati preko glave a svaki čas će se pojavljivati i neke nove obaveze koje ćete morati da obavljate maltene „u hodu“. Možete biti pomalo napeti, ali nemojte dozvoliti da ta vaša unutrašnja tenzija utiče na kvalitet onoga što radite, ali i na dobru komunikaciju sa kolegama i poslovnim saradnicima. Iako malo buran, poslovni segment je sada postavljen dobro, pa nije ni čudo što će pojedine Djevice u ovom periodu dobiti izuzetnu ponudu koja se ne odbija... 

Novac 

Ako imate privatni posao ili radite sa strancima, tokom ovog perioda nećete imati većih problema sa finansijama. Ostali pripadnici znaka mogu imati nešto jače troškove od očekivanih. 

Zdravlje 

Imunitet je ove nedelje naglašeno u padu, pa pokušajte da djelujete preventivno. Moguće su upale, infekcije, viroze, a sve može biti praćeno visokom temperaturom.

VAGA

Hrana 

Vaša vladarka Venera tokom ove nedelje prelazi u znak Strelca, što će vama donijeti veću želju za pokretom, aktivnostima, pa ćete brže „trošiti“ ako i unesete neku kaloriju viška. Sada bi vam više odgovarala veća količina povrća u ishrani, naročito cvekle, paradajza, šargarepe. 

Ljubav 

Vaša vladarka Venera je ušla u polje pokreta, komunikacije, dešavanja, okoline, kraćih putovanja. Pred Vagama je jedan fin period u kojem će imati priliku da stiču više novih poznanstava i druže se sa interesantnim ljudima. Ova sedmica konkretno nije najpogodnija za nove emotivne početke, i to samo iz tog razloga što će vam se nudi neobavezne priče, koje se uglavnom vezuju za kontakte preko izlazaka ili društvenih mreža. Za vas je mnogo bolje da sačekate, nego da ulećete u nešto ovog tipa....U emotivnim vezama i brakovima u prvom dijelu nedelje je prisutna obostrana nervoza i kod vas i kod partnera. Oboje pokušavate da odgovornost za probleme svalite jedno na drugo, a kompromis trenutno ne postoji. Sačekajte da se strasti malo smire, pa onda sjedite i porazgovarajte – sve se može riješiti dosta lako. 

Posao 

Neke napete momente ste prošli u poslovnom segmentu tokom prošle nedelje i ulazite u ovu nadajući se da ste konačno raščistili sve probleme. Naravno, te vaše nade će se ubrzo pokazati kao uzaludne, jer vas od samog početka sedmice čekaju žurba, napetost, i toliko brz tempo dešavanja da povremeno nećete znati gdje prije da se okrenete. Biće vam potrebno mnogo više organizovanosti nego inače da biste uspiješno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga. No, ništa nije toliko strašno – par dana jakih aktivnosti, koje će samo rezultovati pohvalama na vaš račun. Nezaposleni – vaše vrijeme je došlo. 

Novac 

Neočekivano jaki prilivi mogu vas iznenaditi, jer se niste nadali toliko dobrim finansijskim rezultatima. No, poznajući vas – vi nećete moći da odolite a da deo novca ne potrošite na sebe (veći dio, da se razumijemo.....). 

Zdravlje 

Još uvijek niste izašli iz problematičnog zdravstvenog perioda, ali i ovome se već nazire kraj. Od drugog dijela nedelje stoji oporavak i dizanje imuniteta.

ŠKORPIJA

Hrana 

Venera tokom ovog perioda ulazi u vaše polje hrane, a pošto ona donosi želju za uživanjem i hedonizmom, otprilike su vam stvari već jasne. Ako vam je taj režim dijete na kojem ste trenutno baš lijepo krenuo....pa sada se mogu pojaviti otežanja....a možda ga i prekršite ili odustanete u potpunosti. 

Ljubav 

Tranzitna Venera slobodnim Škorpijama počinje da daje nove ljubavne šanse od polovine sedmice. Aktuelna su dešavanja preko poslovnih okolnosti, ali mogući su kontakti i sa nekim ko ne živi blizu vas. Kraj nedelje može biti vrlo, vrlo interesantan. U svakom slučaju – ušli ste u period kada će se sve ono vezano za ljubav odvijati mnogo lakše nego inače. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice može doći do „ili – ili“ situacija. Mnogi parovi već duži vremenski period ne funkcionišu kako treba, a sada je samo pitanje da li ste vas dvoje spremni da ponovo dižete svoju vezu iz pepela ili da konačno odustanete. Ako smatrate da je bolje preseći – sada imate dovoljno snage i za tako nešto. U suštini - trebali biste da sjednete i dobro razmislite o tome šta je najbolje za vas.... 

Posao 

Možda emotivni segment nikako da vam donese ono konačno ispunjenje, ali zato u poslovnom – sve funkcioniše vama na ruku. Venera koja ulazi u vaše polje posla i novca samo će dodatno poboljšati već dobro stanje, ali i otvoriti Škorpijama velike mogućnosti da ostvare značajne kontakte sa strancima i drugim prostorima. Neki od vas ulaze u period kada im je omogućen čak i odlazak put inostranstva, posla radi, ili kroz poslovna putovanja. U prvom dijelu sedmice imaćete povremeno probleme u komunikaciji sa drugima, ali ćete vi lično uspijeti da „iskulirate“ i održite zadovoljavajući nivo u dogovorima. 

Novac 

Zabrinutost zbog finansija je u potpunosti bez osnova tokom ove nedelje. One troškove ili obaveze koje imate isplatićete bez po muke. Prilivi su redovni, čak i veći nego inače. 

Zdravlje 

Ono što je naročito naglašeno tokom ovog perioda je stres i nerviranje. Pošto ste vi skloni da se jedete iznutra i „gutate“ stvari – ovo se može odraziti kroz ponovni pad imuniteta ili probleme sa kožom, naročito herpesom.

STRIJELAC

Hrana 

E pa dragi moji Strijelčevi, dosta ste nam pravili zazubice svojom savršenom linijom. Sada, kada Venera ulazi u vaš znak, moraćete malo da se pridružite nama ostalima i da navalite na hranu, pošto će vam apetit odjednom odletijeti „nebu pod oblake“.... 

Ljubav 

Ta Venera koja ulazi u vaše polje ličnosti tokom ove sedmice definitivno će slobodnim Strelčevima donijeti veliku harizmu, privlačnost i lako osvajanje pripadnika suprotnog pola. Da se ne lažemo, vi ste i prije ovog dešavanja bili šarmantni, ali sada ćete biti neodoljivi. Uživaćete u pažnji koju izazivate, ali se nećete tek tako lako odlučivati da poklonite svoje srce. Pametno – nemate nikakvih razloga da žurite! U emotivnim vezama i brakovima – vi lično ćete funkcionisati više nego dobro. Smireni ste i strpljivi, voljni da se „nađete“ voljenoj osobi kad god je to potrebno. A vjerujte mi da će biti potrebno – vaše drago biće definitivno ima probleme tokom ovog perioda, partner je nervozan i kao da u svakom momentu traži svađu. Nemojte da dozvolite da vas isprovocira, već ponudite svoju pomoć i podršku. 

Posao 

Vi ćete u ovoj nedelji biti na visini bilo kakvog zadatka koji vam se da. A vjerujte da će se saradnici, ali i nadređeni, u priličnoj meri osloniti baš na vas. Pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promjene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate. To doduše, sada neće ići bez poteškoća, jer će vam biti potrebno „malo ubeđivanja“ da vas saradnici ili nadređeni saslušaju. Nemojte odustajati, ali nemojte ni pritiskati – malo diplomatije sada je najbolji lijek za sve. Dobra sedmica za nezaposlene, ali i za one koji žele da pronađu dodatni posao. 

Novac 

Koliko god da vi funkcionišete odlično u poslovnom segmentu, toliko još uvijek niste zadovoljni po pitanju finansija. Tu nema pomoći – troškove morate skresati, a obaveze koje imate – morate platiti. 

Zdravlje 

Zdravstveni segment je u ovom periodu prilično dobar, ali to ne znači da baš možete u potpunosti da se opustite. Djelujte preventivno – više citrusa, više minerala, vitamina, čajeva.

JARAC

Hrana 

Nešto bolji apetit tokom ove nedelje, i to najviše zbog toga što ste prilično opušteni i rasterećeni, pa imate više vremena za sebe, svoje ukućane, ali i za pokoji dobar zalogaj. Više će vas privlačiti „teška“ hrana, što je za vas pomalo neuobičajeno, ali je svakako dobrodošla promjena. 

Ljubav 

Možda niste ni svesni koliki utisak ostavljate na one sa kojima dolazite u kontakt. Umesto da delujete, i dalje ste skloni da se povlačite i čekate da li će druga strana povući neki potez prema vama. Nema razloga za takvo nedelanje – nemojte više razmišljati o prošlosti, niti se opterećivati prošlim greškama i lošim iskustvima – dozvolite osobi koja se tokom ove sedmice pojavljuje da pronađe put do vašeg srca. U emotivnim vezama i brakovima može biti po neka razmirica, i to na samom početku nedelje. Doduše, ovo što se bude dešavalo je sitno, beznačajno, i moguće je da ćete se uglavnom raspravljati oko nekih dnevnih problema ili troškova. U suštini – pred vama je jako dobar period, kada je naglašena strast i intenzitet u odnosu sa voljenom osobom, pa se potrudite da uživate što više! 

Posao 

Svi nešto očekuju od vas i to vam je sada potpuno jasno. Možda vam baš i ne prija što vi morate da budete „mirođija u svakoj čorbi“, ali sa druge strane – svjesni ste da ovako naporan i užurban period mora iznedriti neke dobre poslovne mogućnosti i šanse za napredovanje. Od vas svi zahtijevaju maksimum, ali vi to sada i možete da pružite i ponudite. Lako ćete riješavati stvari u hodu, lako ćete pronalaziti rješenja i uspijevati se ispetljate iz svake situacije. Nemate baš veliku podršku od kolega, ali sada ste dovoljni sami sebi. Brz tempo i kratki rokovi vam prijaju, jer ste non stop u pokretu. 

Novac 

Neočekivani troškovi oko porodičnog domaćinstva ili privatnog posla. Nije ovo toliko strašno kao što na prvi pogled izgleda, ali ćete se žestoko na prvu loptu iznervirati. 

Zdravlje 

Nemojte baš u potpunosti zanemariti svoje zdravlje i dozvoliti sebi da se trošite, a ne uzimate dovoljno vremena za odmor. Kod starijih pripadnika znaka moguće su hronične tegobe.

VODOLIJA

Hrana 

I za vas je najbolji „lijek“ kada je apetit u pitanju to što ste non stop u pokretu i žurbi. A ove sedmice vas svakako očekuje jurnjava, pa ćete tek povremeno imati dovoljno prostora da sjednete i opuste se, uživate u dobrom zalogaju. Doduše, neki od vas će se okrenuti brzoj hrani.... 

Ljubav 

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prilike da ostvare jače kontakte sa novim ljudima. Doduše, budite svijesni da sve ono što se bude dešavalo u ovoj nedelji može biti brz uzlet kratkog daha i da više vuče na avanturu nego na početak neke ozbiljnije priče. To ne znači da nećete biti u podsticajnom raspoloženju, naprotiv – uživaćete u svakom trenutku. Neki od vas nisu spremni da se upuste čak ni u ovakva dešavanja – radije se okreću sebi i spremni su da sačekaju nešto što će biti stabilno i trajno. U emotivnim vezama i brakovima postoji veliki nesklad u komunikaciji u prvom dijelu nedelje. U suštini – vi ćete biti krivac ako dođe do bilo kakvih rasprava, i to samo iz tog razloga što ste skloni da ćutite i da „nakupljate“ stvari u sebi a onda da bez ikakvog upozorenja i razloga „eksplodirate“. Ono što je neophodno jeste da sa voljenom osobom razgovarate, i to onda kada problem postoji, a ne da čekate.... 

Posao 

Neke od vas toliko „svrbi“ postojeća situacija u poslovnom segmentu, da više neće moći da se uzdržavaju. U prvom dijelu nedelje možete naglo, bez ikakvih priprema i razgovora, riješiti da okončate poslovnu saradnju u kojoj ste. Neki od vas će donijeti odluke, za koje bih mogla reći da mogu biti pomalo izbrzane, pa bih vam savjetovala da dobro razmislite prije nego što delate. U suštini, nakon burnog prvog dijela nedelje, ulazite u jednu fazu kada ste vrlo aktivni, vrlo ažurni, prepuni odličnih ideja i spremni da se posvetite poslu u potpunosti. Nekima od vas će se otvoriti šanse koje se vezuju za inostranstvo. 

Novac 

Vi uglavnom kada su troškovi i obaveze u pitanju pravite „od komarca magarca“, a i sami ste svijesni da brzo i lako prevazilazite ove situacije. Prilivi su trenutno više nego dobri. 

Zdravlje 

Problemi sa variranjem pritiska i glavoboljom kod starijih pripadnika znaka, dok bi mlađa populacija trebala da obrati mnogo više pažnje na svoj imunitet.

RIBE

Hrana 

U periodu ste kada vam nije lako da odlite dobrom zalogaju, iako se svojski trudite da održite svoju liniju i da se hranite zdravo. Pokoje slatko iskušenje će se pojaviti tokom ovog perioda, i to naročito u drugom dijelu sedmice, kada ćete biti mnogo više društveno aktivni. 

Ljubav 

Slobodni pripadnici ovog znaka su čekali i načekali se. One prilike kojih je bilo u prethodnom periodu nisu bile baš „po vašoj mjeri“. Tokom ove sedmice ide vam mogućnost još jednog značajnijeg kontakta, i to najviše kroz poslovni segment, ali i preko društvenih mreža. Mogla bi se razviti jako ljepa komunikacija sa ovom osobom, nećete žuriti i potencirati na dešavanjima i susretima, ali ćete uživati da razgovarate i razmijenite mišljenja. Malo po malo, ova osoba bi mogla i da vam se intenzivnije uvuče u misli....videćemo kako će se ovo razvijati....U emotivnim vezama i brakovima – u ovoj nedelji, naročito u njenom prvom dijelu partner je sklon da povlači neočekivane poteze, da odgovornost za loše stanje u vezi prebacuje na vas, u suštini – da se ponaša neprimjereno i neodgovorno. Budite pametni i strpljivi, ne dozvolite sebi da budete uvučeni u svađu – drugi dio sedmice donijeće mirnije stanje i priliku za otvoren i iskren razgovor. 

Posao 

U prvom dijelu sedmice možete imati problema sa tehnikom – kompjuterima, mobilnim telefonima, pa bi bilo dobro da unapred sačuvate bitne podatke. Takođe – ti dani mogu donijeti ponovno vraćanje tenzije u kolegijalno okruženje, ali daleko slabije od onog kroz šta ste već prošli. Drugi dio sedmice donosi vam mnogo bolje funkcionisanje, stabilnost, i ponovno uspostavljanje sklada u komunikaciji sa saradnicima, ali i sa nadređenima. I pored svega ovoga što se bude dešavalo – vi ćete biti neuporedivo mirniji i sa mnogo više optimizma i elana obavljati svoje svakodnevne obaveze. Neki od vas će započeti pregovore sa inostranim firmama. 

Novac 

Ne, još uvijek ne možete da budete u potpunosti mirni kada su finansije u pitanju. Troškovi će vas iznenaditi u prvoj polovini nedelje. Nije smak svijeta – platite i nastavite dalje. 

Zdravlje 

Primijetićete da se osjećate mnogo bolje nego ranije. Imuni sistem je krenuo da se oporavlja, još vam samo ostaje da regulišete stres – i bićete u potpunosti dobro!

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.