Nastupio Supermjesec: Pripremite se za jedan lijep i bogat period!
Ilustracija

Nastupio Supermjesec: Pripremite se za jedan lijep i bogat period!

U nedelju ujutru, u 06:23, Mjesec će biti pun i najbliže Zemlji ove godine. Biće 14 odsto veći i 30 odsto svetliji nego bilo koji pun mjesec u svojoj najvišoj tački, objavila je NASA. Ovaj pun mjesec je ujedno i Supermjesec, a on se pojavljuje kada je mjesečeva orbita najbliža Zemlji. Evo kako to utiče na vas...

Ovaj Supermjesec se pojavljuje kada je Mjesec u Ovnu, a vjeruje se da će s ovim punim Mjesecom napokon nastupiti vrijeme iscjeljenja.

Ako ste se osjećali teskobno i depresivno u zadnje vrijeme, sigurno niste jedini jer je na vas uticala pozicija planeta i Mjeseca. Ovaj pun Mjesec donijeće potrebnu dozu iscjeljenja, harmonije i mira i ukloniti strah i sumnju, prenosi Žena Blic.

U Indiji je poznat i kao "Sharad Purnima", a smata se da otvara vrata Lakšmi, hinduskoj boginji bogatstva i blagostanja. Njen ženstveni uticaj ili šakti, uticaće na mjesečev sjaj i očistiće naša tijela kao i povećati protok blagostanja u ljudskim životima. S ovim punim Mjesecom, prema tamošnjem vjerovanju, nastupiće iscjeljenje.

Ipak, 40 minuta nakon što nastupi, pun Mjesec proći će kroz zonu sumraka zvanu "gandanta". Ta nepredviđena pozicija može podstaknuti niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u poređenju s pozitivnim promjenama koje ovaj Mjesec donosi. Ako ste se osjećali loše u zadnje vrijeme, s ovim Mesecom to će se promijeniti. Pripremite se za jedan lijep i bogat period.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.