Jana Trifunović oduševila žiri : Petica za Podgoričanku
Jana Trifunović

Pinkove zvijezdice

Jana Trifunović oduševila žiri : Petica za Podgoričanku

Treća sugrađanka Sergeja Ćetkovića Podgoričanka Jana Trifunović oduševila je žiri odličnim izvođenjem Sijine pjesme ,,Cheap thrills“ u četvrtoj epizodi treće sezone muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“.

Svi su bili jedinstveni u pohvalama, ali i jednom savjetu – samo se opusti.

"Kakav stajling, dobila si peticu. Lijepo pjevaš, fenomenalno je sve, jako sam zadovoljan", otvorio je ovu rundu komentara Aleksandar Cvetković.

Sergej Ćetković rekao je da falilo još malo, htio je još da je sluša, da ima lijepe ukrase i da joj je potrebno više opuštencije na sceni.

Jelena Tomašević-Bosiljčić istakla je da je Jana jako muzikalna, te da joj je bilo interesantno da je gleda i sluša.

 "Da li je ovo tvoja prirodna boja glasa? Voljela bih da nikoga ne imitiraš, nego da nam daš svoj glas. Ako je ovo tvoj glas, onda sam vrlo zadovoljna", kazala je Goca Tržan.

Leontina Vukomanović potvrdila je da, sluteći po tome dok priča, ovo zaista jeste njena boja glasa, te da se čuje to jodlovanje.

"Lijepa finoća izbija iz tebe. Volim kad je nešto svedeno, a u sebi vrca od talenta i muzikalnosti. Vidi se kad ide dijete u hor i ima disciplinu i radne navike", rekla je Vukomanović i otkrila da Jana ide u hor ,,Zvjezdice“.

 

Mne magazin

 

 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.