Boja u kojoj ćete izgledati mršavije, a nije crna!

Hit

Boja u kojoj ćete izgledati mršavije, a nije crna!

Kad se osjećaš debelo, naduto ili jednostavno želiš da izgledaš vitkije, kao po pravilu posežeš za odjećom crne boje.

Crna odjeća je naravno super jer je elegantna i praktična, ali neki stilisti tvrde da crna nije boja koja najviše laska liniji. Stilistkinja Dženi Paolela Lućani tvrdi da za dobar izgled treba kombinovati neutralne i tamnije boje s onim svjetlijim ili čak jarkim bojama.

Svjetlije boje bi trebalo da budu na onom dijelu tijela na koji si najviše ponosna. Takođe, napominje da žene s oblinama ne bi trebalo da oblače isključivo crnu ili smeđu boju.

Još jedan Dženin trik odnosi se na nakit - ako voliš da istakneš svoje ključne kosti i da skreneš pažnju sa zadnjice, nosi svjetao šal i upečatljive minđuše.

Ako voliš svoje noge onda nosi pantalone s printom ili mini suknju. Umjesto crne boje ne zaboravi da možeš da budeš i vrlo elegantna u mornarsko plavoj ili sivoj boji, pogotovo kad su u pitanju pantalone, jakne ili sakoi.

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.