BMW ubacio u dnevnu sobu zbog uragana

Nije htio da rizikuje

BMW ubacio u dnevnu sobu zbog uragana

Dok je uragan Metju bjesnio i uništavajući sve što mu se našlo na putu, jedan zaljubljenik u svoj BMV ubacio je svog ljubimca u dnevnu sobu kako bi ga zaštitio.

Prizor čovjeka kako doručkuje u dnevnoj sobi pored vrlo lijepo sređenog „BMW E30 M3“ prirodno traži neke odgovore. Šta radi automobil u dnevnoj sobi? Kako je dospio unutra?

Ime vlasnika je Rendi Džalil, a objasnio je da je svog ljubimca ubacio u kuću kako bi ga zaštitio od uragana Metju, koji je protutnjao kroz Port Sen Lusi gdje živi.

„Srećom, uragan nas nije pretjerano jako udario ovdje. Ipak, nisam mogao da rizikujem da ga ostavim napolju. Premjerio sam dupla ulazna vrata i shvatio da bez problema može da uđe unutra. Prijatelj mi je pomogao da ga ubacim“, ispričao je Rendi za sajt Jalopnik.

Kako je objasnio, „E30“ posjeduje već osam, a poslednjih godina mu je drastično skočila cijena.

„Nisam htio ništa da rizikujem. Ovaj automobil je moj ponos. Obožavam ga i biće moj još mnogo godina. Svaki dan ga vozim i uživam u njemu koliko god je moguće. Većina vlasnika ih drži po garažama kako bi im sačuvali cijenu. Automobili treba da se voze, a ne čuvaju u garaži i trudim se da se tako i ponašam“, istakao je Rendi.

Rts

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.