Podgoričanin u Pinkovim zvezdama: Trudim se da svaki put dam sve od sebe (Video)

Prošao dalje

Podgoričanin u Pinkovim zvezdama: Trudim se da svaki put dam sve od sebe (Video)

Podgoričanin Bogdan Keković, koji ima samo 15 godina, sinoć je u žestokoj konkurenciji uspio da izbori prolazak dalje u drugo kolo treće sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Na pitanje, da li smatra da mu je daleko teže jer se bori za prolazak dalje sa mnogo starijim takmičarima, ovaj Podogoričan je odgovorio:

"Prvenstveno, njih ne smatram kao konkurenciju, nego kao ljude koji žele da ostvare svoj san, kao i ja. Trudim se i trudiću se da svaki put dam sve od sebe", kazao je on.

A ko je Kekoviću muzički uzor?

"Imam mnogo uzora, ali sa naših prostora bih izdvojio Željka Joksimovića", otkrio je on.

Mnogi smatraju da je trenutno i previše pjevača na estradi. Šta je novo što Bogdan smatra da može da ponudi muzičkoj sceni u regionu?

"Mislim da je potrebno više kvalitetne muzike, bilo da je to pop, folk, rok ili neki drugi žanr. Ja preferiram pop, ali uz nju ne zaostaje ni jedna druga, samo ako je kvalitetna", kazao je on.

Inače, Bogdan trenutno pohvađa srednju školu, i kako je naveo, ne želi da zapostavi ni svoje obrazovanje već dobrom organizacijom želi da bude posvećen i "Pinkovim zvezdama" i školi. 

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.