Nova titula za Nadala u dublu
Foto: Getty images

Turnir u Pekingu

Nova titula za Nadala u dublu

Španski teniseri Rafael Nadal i Pablo Kareno Busta osvojili su titulu u dublu na turniru u Pekingu.

Oni su bili bolji od američko-australijskog para Džeka Soka i Bernarda Tomića i pobijedili su u tri seta, 6:7, 6:2, 10:8, prenosi B92.

Španci su pobijedili za 89 minuta i osvojili prvu zajedničku titulu.

To je 11. titula za Nadala u dublu, a druga u sezoni, pošto je u Rio de Žaneiru zajedno sa Markom Lopesom osvojio zlatnu medalju. 

"Pobjeda je pobjeda. Uživamo da igramo zajedno. U Pekingu smo odigrali nekoliko dobrih mečeva, pobijedili dobre dublove. Uvijek je pozitivno završiti turnir osvajanjem trofeja, čak i ako je u dublu. Zbog toga mnogo srećniji čekate sledeći turnir. Ovaj trofej je poseban pošto je osvojen sa dobrim prijateljem. Srećni smo", rekao je Nadal, osvajač 14. grend slem titula u singlu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.