Bijelo Polje: Prvo kolo ekipnog prvenstva Crne Gore u boksu
Press konferencija

Podržimo svoje favorite

Bijelo Polje: Prvo kolo ekipnog prvenstva Crne Gore u boksu

U organizaciji Bokserskog saveza Crne Gore i Bokserskog kluba Fenix iz Bijelog Polja, u nedjelju, 9. oktobra sa početkom u 16h biće održano Prvo kolo ekipnog prvenstva Crne Gore u boksu u sportskoj dvorani Nikoljac u Bijelom Polju.

Tim povodom, u hotelu Franca je danas upriličena konferencija za medije na kojoj su organizatori istakli važnost ovog sportskog događaja.

Selektror Bokserskog saveza CG Dragan Đuričković pozdravljajući prisutne izrazio je zadovoljstvo organizovanjem prvenstva upravo u Bijelom Polju, na kojem će učestvovati svi bokserski klubovi iz CG.

"Vjerujem da će ovo takmičenje proteći u najboljem redu, da će se publika odazvati i da će još veći broj dječaka i mladića u Bijelom Polju početi da se bavi ovim sportom", kazao je Đuričković na konferenciji.

Bokserskom klubu Fenix je pripala titula organizotora ove manifestacije, pa članovi ne kriju zadovoljstvo zbog toga.

"Nama je pripala čast da organizujemo ovo prvenstvo, i nastavićemo da se trudimo da popularizujemo ovaj sport u našoj opštini u što većoj mjeri", istakao je trener BK Fenix Mevludin Mulić, koji za svoje članove kaže da se ne nada da će biti prvi, ali neće biti ni među posljednjima.

Mlad i relativno neiskusan klub, daće sve od sebe, po riječima trenera, da napravi dobre rezultate.

Predsjednik kluba Draško Kovačević zahvalio se sponzorima i prezentovao dosadašnje uspjehe kluba.

Na kraju, prisutne je pozdravio i zahvalio se direktor Darko Raičević koji je naglasio da će se svi potruditi da organizacija bude na zavidnom nivou i poželio svim takmičarima da prođu bez povreda i da bolji pobijedi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.