Radonjić: Ostvarena je bitna pobjeda
Foto: ABA/KK Crvena zvezda

Zvezda trojkama i odbranom uništila Cedevitu

Radonjić: Ostvarena je bitna pobjeda

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić rekao je da je protiv Cedevite ostvarena bitna pobjeda i zahvalio se navijačima na velikoj podršci.

"Rekao sam prije utakmice da moramo biti dobri i to smo i uradili. Dobro smo počeli, iako je došlo do malog pada u drugom dijelu druge četvrtine nastavili smo da budemo dobri u odbrani i pametni u napadu. Ostvarili smo bitnu pobjedu protiv jednog od konkurenata za najviši plasman", rekao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde lako su sinoć u Beogradu pobijedili Cedevitu sa 88:64 u derbiju drugog kola ABA lige.

"Čestitke igračima na osvojenim bodovima, a hvala i navijačima na punoj dvorani i lijepoj atmosferi. Znali smo da od Cedevite možemo očekivati raznoliko izdanje, a kao što sam rekao, bitno je bilo da budemo dobri", rekao je Radonjić.

Trener Cedevite Veljko Mršić ocijenio je da je Zvezda zasluženo trijumfovala.

"Za derbi su potrebne dvije ekipe, ali je večeras na terenu bila samo jedna prava. Mi smo tu očigledno bili zato što smo morali. Ono što smo prikazali večeras je bilo jako loše. Nijesmo napadali, već smo čuvali loptu... Moraćemo to da popravimo. Zaslužena pobjeda Zvezde", rekao je Mršić.

Cedevita u prve dvije utakmice ABA lige ne zna za pobjedu, a novinare je zanimalo da li se Mršić pribojava otkaza.

"Uvijek se može to dogoditi, takav je trenerski posao. Klub nam je ovog ljeta izašao u susret. Dobili smo sve što smo tražili. Ukoliko postoji nezadovoljstvo Uprave i ukoliko vidim da ne mogu s ovom ekipim i ocijenim da neko drugi treba da pokrene ekipu, prihvatiću to. Želim sve najbolje Cedeviti, ona zaslužuje najbolje igrače i trenere", rekao je Mršić.

RTCG/Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.