Pogledajte kako izgledaju najskluplje patike na svijetu (FOTO)
Foto:Profimedia

Ručni rad

Pogledajte kako izgledaju najskluplje patike na svijetu (FOTO)

Pogledajte patike od čije cijene se i bogatima vrti u glavi. U zavisnosti od toga gdje se prodaju, koštaju 132.000 dolara, 118.000 eura ili 101.800 funti.

Američki dizajner obuće Bušemi (Buscemi) je napravio neke od najskupljih patika na svijetu koristeći vrhunske materijale kao što je italijanska teleća koža. Sada je njegova kompanija otišla korak dalje i napravila model 100 MM dijamantske patike.

Svaki par je napravljen ručno, od bijele kože, a na gornjem dijelu se nalaze dijamanti od 11,5 karata i katanac od 18-karatnog zlata.

patike1profimedia03014928671000x0

 Foto: Profimedia

Ova modna kompanija je napravljena sa kapitalom od 100.000 dolara. Pošto su napravili prvih 600 pari patika, prodali su ih za nekoliko dana. Bušemijevu obuću su jako brzo počele da nose zvijezde kao što su Šon Kombs, Kanje Vest koji je za ćerku Nort Vest naručio jedan par patika, a kada je Džastin Biber podijelio fotku na kojoj je u posjeti kompaniji, brend je dobio 30.000 pratilaca za 24 sata.

24 sata rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.