Prijavite svoju djecu za besplatne radionice vajanja u Nikšiću
Ilustracija

Civis Diversus i Kulturni centar PUNKT organizuju kurs vajanja

Prijavite svoju djecu za besplatne radionice vajanja u Nikšiću

Civis Diversus i Kulturni centar PUNKT organizuju besplatne radionice vajanja za djecu uzrasta 7-14 godina, koje će se održavati u naredna tri mjeseca u Nikšiću.

"Pozivamo sve naše mlade sugađanke i sugrađane od 7 do 14 godina da se prijave za kurs vajanja, koje će biti organizovan u okviru projekta ART RESTART. Kurs će trajati tri mjeseca i biće sačinjen od 24 radionice kojima će rukovoditi Marko Petrović Njegoš, akademski vajar. Kurs je BESPLATAN, a samim tim i broj učesnika ograničen, tako da će oni koji se najbrže prijave imati prednost", navodi se u saopštenju.

Prijave se mogu podnijeti putem Facebook stranica organizacija Kulturni centar PUNKT i Civis Diversus (inbox), na broj telefona +38267755570 ili na [email protected] /[email protected] do 5. oktobra 2016. godine.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast kandidata, kao i ime, prezime i kontakt jednog od njegovih roditelja.

ART RESTART je partnerski projekat organizacija CIVIS DIVERSUS i Kulturni centar PUNKT, finansiran od strane Fonda za aktivno građanstvo – FAKT, uz podršku JU Narodna biblioteka „NJEGOŠ“

Sve dodatne informacije o ovoj aktivnosti i projektu možete dobiti putem navedenih kontakata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.