Bokserski šampion svijeta objavio fotografiju na kojoj sjedi ispred
Foto: Tanjug, Tajson Fjuri

Karijera u krizi

Bokserski šampion svijeta objavio fotografiju na kojoj sjedi ispred "planine kokaina" (FOTO)

Bokserski šampion svijeta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri najvjerovatnije će izgubiti titulu jer je pozitivan na kokain, prenosi “Gardijan“.

Tajson je u stilu Tonija Montane, koga je tumačio Al Paćino u filmu “Scarface“, objavio fotografiju na Tviteru na kojoj sjedi ispred “planine kokaina“. 

Kako piše “ESPN“ Fjuri je testiran pozitivno na kokain što može dovesti do problema u profesionalnom životu, kao i gubitak titula koje je osvojio. 

Fjuri je prekinuo medijsku tišinu u subotu popodne kada je objavio kontroverznu fotografiju. 




“ESPN” prenio je pismo Svjetske antidoping agencije (VADA): 

“Ovim pismom vas obavještavam da je uzorak urina pod rednim brojem 4006253 prikupljen od strane Tajsona Fjurija 22. septembra 2016. analaziran na anabolike, dueretike, beta -2 agonsiti, stimulansi i zabrane ljekova. Rezultat testiranje: Pozitivan. Uzorak urina sadrži benzoilekgonin". 

Tajson Fjuri ima pravo da odmah zatraži analizu B uzorka u svom trošku, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.