Messenger ima novu opciju: Vaše poruke više niko neće moći da  čita
Ilustracija

Tajno

Messenger ima novu opciju: Vaše poruke više niko neće moći da čita

Da li ste znali da u Messengeru možete da koristite tajne poruke? Evo kako da ih šaljete i primate!

Facebook je u Messenger aplikaciji omogućio slanje i prijem tajnih poruka. Kad ih uključite samo na uređaju na kojem su uključene će stizati obavještenja o tim porukama, a tajmerom imate mogućnost da podesite kad će poruka sama od sebe da se izbriše.

Da pristupite tajnom ćaskanju uradite ovako:

- Pokrenite Messenger
- Odaberite osobu s kojom želite tajno da ćaskate
- Uđite u Podešavanja, klikom na „i“ u gornjem desnom uglu
- „Skrolujte“ do opcije sa katancem „Secret Conversation“
- Iskočiće obavještenje na kojem pritinite „Turn On“
- Pokreće se novi prozor sa „Secret Conversation“ oznakom
- Posljednja u nizu opcija je piktogram štoperice, kliknite ga
- U meniju odaberite kad će se poruke izbrisati
- Na raspolaganju vam je interval od jedne sekunde do jednog dana.

Nakon što uključite „Secret Conversation“ obavještenja o prispjelim porukama dolaziće samo na uređaj na kojem je aktivan takav način korišćenja Messengera, što je dobro, ako na više telefona, tabletu i računaru koristite Messenger (što je slučaj kod nas). Na ovaj način ćete primati i manje obavještenja, što je opet zgodno.

Opcija „Secret Conversation“ važi samo za „sesiju“ u kojoj se nalazite i ne utiče na način dopisivanja i obavještenja za ostale korisnike u aplikaciji.

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.