Žižić poražen od Vera
Milorad Žižić

Ništa od titule

Žižić poražen od Vera

Crnogorski bokser, Milorad Žižić, poražen je u Las Vegasu od Amerikanca Džona Vera Džuniora, u meču za titulu prvaka Sjedinjenih Američkih Država.

Vera je do titule u super velter kategoriji (69,850 kg), u verzijama WBC i WBA, došao prekidom u drugoj rundi. 

To je njegova 15. pobjeda u isto toliko mečeva na profesionalnom ringu.

Žižić je doživio drugi poraz, a upisao je i 12. pobjeda kao profesionalac. Crnogorski borac kazao je da je bolje počeo meč i da je dobio prvu rundu.

"Sve je krenulo dobro i na bodovnim listama dobio sam prvu rundu. U trenutku kad sam mislio da imam meč u rukama, u finišu druge runde primio sam udarac koji je sve preokrenuo. Nemam izgovor, nije to bila moja noć, možda je skidanje kilaže učinilo svoje, ipak je to 20 kilograma. Moram da odmorim od svega, pa ću vidjeti šta dalje", rekao je Žižić.

Mina/Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.