Radoslav Ćuk novo pojačanje Jedinstva Bemax

Radoslav Ćuk novo pojačanje Jedinstva Bemax

Radoslav Ćuk (23) treće je pojačanje OK Jedinstvo Bemax u ovom prelaznom roku a sa njim je bjelopoljski klub dogovorio jednogodišnju saradnju.

"Ćuk igra na poziciji srednjeg blokera i to je upravo pozicija za koju smo smatrali da nam je potrebno pojačanje.  Moram istaći da se radi o mladom, ali i o veoma iskusnom igraču jer je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Ljubinje, Studentski centar, a poslednje 4 godine je igrao u Kataru u ekipi El Jaish sport club Qatar. On je nastupao i za sve mlađe selekcije Bosne i Hercegovine", saopštio je Slobodan Šebek, sportski direktor Jedinstva Bemax.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.