Obradović objavio spisak rukometaša za duele sa Švedskom i Rusijom
Ilustracija

Okupljanje 31.oktobra u Podgorici

Obradović objavio spisak rukometaša za duele sa Švedskom i Rusijom

Selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore Ljubomir Obradović objavio je spisak igrača na koje računa za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj. Obradović je pozvao 16 igrača.

Crna Gora će u kvalifikacijama igrati u grupi sa Švedskom, Rusijom i Slovačkom. Na spisku nema Vladana Lipovine, a ponovo su nakon dužeg vremena pozvani Vladimir Osmajić i Žarko Pejović, javlja Anadolija.

Na spisku su: 

golmani - Rade Mijatović (Meškov Brest) i Mile Mijušković (Benidorm); 

krila - Miloš Vujović (Tatabanja), Milan Popović (Vac), Mirko Radović (Valens) i Marko Lasica (Politehnika); 

pivot - Nemanja Grbović (Cegled); 

bekovi - Vuko Borozan (Vardar), Vasko Ševaljević (Tuluz), Miloš Božović (Tatabanja), Bogdan Petričević (Miluz), Danijel Vukićević (Borac-BiH), Vladimir Osmajić (Budvanska rivijera), Stefan Čavor (Curgi), Branko Vujović (Kielce) i Žarko Pejović (Dunkerk). 

Reprezentacija će se okupiti 31. oktobra u Podgorici. Kvalifikacije će otvoriti 3. novembra duelom sa Švedskom u Lundu, dok će tri dana kasnije u Baru ugostiti Rusiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.