Koncert kamernog orkestra Muzičke akademije u Ministarstvu kulture

Ulaz slobodan

Koncert kamernog orkestra Muzičke akademije u Ministarstvu kulture

U Ministarstvu kulture će u petak, 30. septembra u 20 sati biti održan koncert Kamernog orkestra Muzičke akademije sa Cetinja.

Koncert se organizuje u okviru manifestacije “Dani evropske baštine 2016”.
 
Na koncertu će nastupiti akademski muzičari Radovan Papović, Bojana Pejanović Kukić i Tijana Blečić.

Koncert Kamernog orkestra, kojim će Muzička akademija dati doprinos manifestaciji, obuhvata raznovrsne segmente muzičkog stvaranja i interpretacije, pokazujuću raznovrsnost muzike crnogorskog nasljeđa i tradicije, kao i razvoj direktnih i indirektnih uticaja na muzički život u Crnoj Gori. Ambijent u kom je program nastao obezbijedio je razmjenu i komunikaciju unutar lokalne, muzičke i kulturne zajednice, spajajući muzički podmladak sa istaknutim umjetnicima.
 
Ulaz na koncert je slobodan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.