TV Atlas suspendovala aktuelnu programsku šemu

Komercijalni mediji neodrživi na crnogorskom tržištu

TV Atlas suspendovala aktuelnu programsku šemu

Televizija Atlas prinuđena je da od danas suspenduje aktuelnu programsku šemu, saopšteno je iz te medijske kuće

" Kao što smo i ranije upozoravali, komercijalni mediji neodrživi su  na crnogorskom tržištu, kako zbog nelojalne konkurencije tako i usled ostalih uslova na tržištu koji ograničavaju rad crnogorskih televizijskih emitera" saopštili su iz Atlas TV.

Ovo, nažalost,kako navode,  nije situacija sa kojom se suočila samo RTV Atlas već i  kolege iz drugih crnogorskih TV stanica.

"Cilj Atlas Grupe od osnivanja RTV Atlas bio je da, kroz fer i balansirano izvještavanje, prije svega o temama važnim za javni interes, doprinose vrijednostima koje smatramo važnim za evropsku, modernu i transparentnu Crnu Goru.Nadamo se da smo doprinijeli ostvarenju pravih vrijednosti u društvu, zbog čega dugujemo zahvalnost svim zaposlenima u TV Atlas. Imali smo profesionalnu ekipu i kvalitetan sadržaj, ali oni koji su to morali da prepoznaju nijesu to učinili. Mi više ne želimo nastavljati unaprijed izgubljenu bitku", stoji u saopštenju.

Ističu da rade na  novoj koncepciji RTV Atlas koja će biti prilagođena uslovima na tržištu i novim  digitalnim medijskim trendovima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.