Kolašin: Verbalni napad na Demokrate, među napadačima i sin Medenice

Predstavljali svoj program

Kolašin: Verbalni napad na Demokrate, među napadačima i sin Medenice

Grupa mladića danas je verbalno napala nekoliko volonterki Demokratske Crne Gore u centru Kolašina, saopšteno je iz te partije.

Danas su sjajni mladi ljudi, ponositi i ljubazni, zajedno sa predsjednikom Demokrata, Aleksom Bečićem, posjetili Kolašin gdje su razgovarali sa građanima predstavljajući im svoj program. 

"Da se ne radi o nekakvoj šali ili slučajnom incidentu, već o ozbiljnom verbalnom napadu, dokazuje i činjenica da se u grupi momaka, koja je vrijeđala naše volontere, tjerajući ih sa tog mjesta i iz Kolašina, nalazio i sin „naše Justicije“, Vesne Medenice, predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore", saopštili su iz te partije.

Demokrate su poručile Medenici i svim DPS kerberima  da su se prevarili ako misle " da je Crna Gora vaša prćija i da je samo vama kretanje na njenoj teritoriji slobodno, a  da je Demokratama i svim ostalim zdravomislećim ljudima u Crnoj Gori zabranjeno, grdno ste se prevarili".

"To što je i braniteljima njegovog lika i djela vrlo dobro dokučivo da im „šef“ odlazi u političku prošlost i da će se i njihove kriminalne radnje i imovina stečena na osnovu njih uskoro preispitati, ne daje im za pravo da svoje frustracije tim povodom agresivno ispoljavaju na kulturnim, vrlo vaspitanim i ljubaznim mladim ljudima, koji žele da žive u boljem i zdravijem društvu. Nećemo im dozvoliti, a građani će šansu da ovakve ljude pošalju gdje zaslužuju imati već 16. oktobra. I više nego ikad smo ubijeđeni da će je iskoristiti", zaključuje se u saopštenju

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.