Uljan Kolđeđa

Hit u Tirani

"Ukrasio" taksi fotografijama Donalda Trampa, i zarađuje veliki novac zbog toga (FOTO)

Uljan Kolđeđa, albanski taksista koji je privukao veliku pažnju u Tirani svojim vozilom izlijepljenim fotografijama republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa, otkriva da mu je to pomoglo da napreduje u poslu.

Prema njegovim riječima, bio je podstaknut da na taj način „ukrasi svoje vozilo“ nakon što je premijer Albanije Edi Rama upozorio da bi Tramp mogao biti „ozbiljna prijetnja albansko-američkim odnosima“.

Taksif1

Kolđeđa je istakao da sada zarađuje više novca nego ikada ranije u poslednjih 13 godina, koliko radi kao taksista.

Rama je ranije ove godine, takođe, ocijenio da bi za SAD bila „velika šteta“ ukoliko bi Tramp bio izabran za predsjednika.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.