Fudbaler PSŽ-a osuđen na zatvorsku kaznu zbog vrijeđanja policije

Nije se izvukao

Fudbaler PSŽ-a osuđen na zatvorsku kaznu zbog vrijeđanja policije

Desni bek šampiona Francuske odgovaraće zbog vrijeđanja pripadnika policije.

Serž Orije (23) ipak se nije izvukao bez kazne.

Defanzivac iz Obale Slonovače verbalno je u maju napao pripadnika francuske policije, kada je u šest ujutro izašao iz jednog noćnog kluba.

Odlukom suda, Orije je zbog tog incidenta osuđen na dva mjeseca zatvorske kazne, ali i na novčanu sankciju od 21.000 eura zbog nasilničkog ponašanja.

Sportska vijest dana u Francuskoj brzo je "povukla" i objašnjenje, kojim je precizirano da Orije ipak neće morati da "odleži" 60-ak dana iza rešataka, jer je kazna "promjenljiva", što znači da će moći da je odsluži i kroz društveno korisni rad.

Dakle, umjesto u zatvoru, Orije će vjerovatno dva mjeseca raditi kao čistač ulice ili slično, što znači da će u srijedu ipak moći da igra za Pari Sen Žermen protiv Ludogoreca u Bugarskoj, u utakmici drugog kola Lige šampiona.

Fudbaler burnog karaktera bio je u problemu zbog ponašanja i početkom godine,kada je u razgovoru sa navijačima preko jedne aplikacije vrijeđao saigrače i trenera.

Kolektiv

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.