Relja Popović prisustvovao porođaju , evo kako se zove njegova mezimica
Foto:Ras Srbija

Srećni tata

Relja Popović prisustvovao porođaju , evo kako se zove njegova mezimica

Presrećnom tati Relji Popoviću, kojem je danas vjerenica Nikolija Jovanović rodila ćerkicu, ispred porodilišta iscijepali su majicu.

Relja je prisustvovao trenutku kada je Nikolija na svijet donijela ćerkicu Reu, a kada je sa taštom Vesnom Zmijanac izlazio iz porodilišta prijatelji su mu, prema poznatom običaju iscijepali majicu.

- Presrećan sam što sam prvi put postao otac! Prisustvovao sam porođaju, to je bilo nešto neopisivo za mene. Jedva čekam da Nikolija i Rea izađu iz porodilišta - rekao je za "Blic" ponosni tata, dok Vesna Zmijanac uzbuđeno dodaje:

- Postala sam nana! Imala sam veliku tremu dok se Nikolija porađala, drhtala sam od uzbuđenja i brige da li će sve proći kako treba. Jedva sam čekala da mi Relja javi da je sve gotovo.

Podsjetimo, Reljina vjerenica, pjevačica Nikolija Jovanović, porodila se danas u porodilištu Narodni front u Beogradu, iako je planirala porođaj u Atini.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.