Dejvid Bekam u provodu sa lijepom Crnogorkom (FOTO)
Dejvid Bekam

Šta će Viktorija da kaže?

Dejvid Bekam u provodu sa lijepom Crnogorkom (FOTO)

Na Instagram nalogu crnogorske manekenke Emine Čunmuljaj, koja već dugo godina živi i radi u Americi, osvanula je fotografija na kojoj je u društvu slavnog fudbalera Dejvida Bekama.

Fotografija je nastala u jednom restoranu u Los Anđelesu, a na njoj se vidi kako manekenka uživa na večeri u društvu supruga Sema Nazarijana i britanskog fudbalera.

Ipak, ona je ostavila svoj komentar ispod slike kako se i nije baš snašla u ovom druženju.

57e91d06dcf041c4876926250a0a0a69145018361614507072179726153948828npreviewOrg

"Kada oni pričaju o fudbalu, a ti nemaš šta da kažeš ",  napisala je Emina, koja je ovom šalom nasmijala svoje pratioce.

Mne magazin

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.