Japan: Brzi voz stigao na vrijeme iako je prinudno zaustavljen zbog zmije
Ilustracija

Japan: Brzi voz stigao na vrijeme iako je prinudno zaustavljen zbog zmije

Japanski brzi voz na relaciji od Tokija ka Hirošimi, prinudno je zaustavljen nakon što su putnici prijavili da između sjedišta gmiže zmija.

Putnik brzog voza je primijetio između dva sjedišta zmiju dugačku oko 30 cm, nakon čega je alarmirao dugme za zaustavljanje voza kako bi omogućili policiji da uhvati gmizavca, navodi AFP. 

Japanska državna televizija je prenijela da zmija, i pored opakog izgleda, nije otrovna kao i da se radi o mladunčetu. 

Osoblje voza se raspitivalo među putnicima da nije neko izgubio zmiju, ali niko se nije odazvao dok policija još istražuje ko je vlasnik ovog tamno braon gmizavca. 

Japanski brzi voz, i pored prinudnog zaustavljanja i pretrage, stigao je u Hirošimu tačno u zakazani minut i još jednom potvrdio preciznost japanske željeznice. 

Brzi vozovi brane prevoz kućnih ljubimaca, osim ribica i papagaja u adekvatnim uslovima, a za kašnjenje ovog tipa voza je neophodan incident, kako navodi Kjoto, poput samoubistva ili zemljotresa.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.