Ronaldo opsovao Zidana
Kristijano Ronaldo

Skandal u Madridu

Ronaldo opsovao Zidana

Kristijano Ronaldo opsovao je Zinedina Zidana poslije odluke trenera Reala da ga zamijeni u utakmici sa Las Palmasom.

Zvanično najbolji evropski fudbaler uputio je psovku šefu stručnog štaba nakon što je sjeo na klupu.

U trenutku kada je vidio da trener želi da ga zamijeni Ronaldo je napravio izraz iz lica iz kog je bilo lako zaključiti šta misli o takvom potezu francuskog stručnjaka. 

Kamere prate svaki Ronalov korak na terenu, a ne gase se ni kad Portugalac sjedne na klupu. To je očito Ronaldo zaboravio pa je izvrijeđao Zidanea. Ronaldo je nekoliko puta opsovao treneru:

- Jeb** se! Jeb** ti majku! 

Real je nakon toga primio gol za 2-2 i prosuo nove bodove, a Zidane je navukao bijes glavne zvijezde koja smatra da je nezamjenjiv. 

Poznato je da je Cristiano Ronaldo najsimpatičniji kada pobjeđuje, ali kada je u krizi, ponaša se kao razmažena primadona. Zidane ga je zamijenio u dvije od četiri utakmice.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.