Odbojkaški spektakl 1. oktobra u Bijelom Polju, Jedinstvo Bemax dočekuje Vojvodinu NS SEME

Prijateljska utakmica

Odbojkaški spektakl 1. oktobra u Bijelom Polju, Jedinstvo Bemax dočekuje Vojvodinu NS SEME

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax iz Bijelog Polja naredne nedjelje potpisaće sporazum o saradnji sa OK Vojvodina NS SEME. Tim povodom, prvog dana narednog mjeseca biće odigrana i prijateljska utakmica dva tima.

Dolazak novosadske ekipe u Bijelo Polje planiran je za 30. septembar kada će biti ozvaničena saradnja, dok će se 1. oktobra u 19h odigrati meč između seniorskih timova ova dva kluba.

Ok Jedinstvo Bemax poziva sve navijače i ljubitelje sporta da dođu u Nikoljac 1.oktobra i uživaju u odbojkaškom spektaklu.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.