Bratska ljubav: Odustao od trke za zlato da bi brata gurnuo preko cilja

Meksiko

Bratska ljubav: Odustao od trke za zlato da bi brata gurnuo preko cilja

Scene prave ljubavi obilježile su jučerašnji dan na triatlonu u Meksiku, gdje se održalo finale Svjetske lige, kada je atletičar Alister Braunli odustao od trke za zlatnu medalju kako bi svom bratu Džoniju pomogao da pređe preko cilja.

Bratska ljubav zaista ne zna za granice.

Džoni je bio na 700 metara od cilja, kada mu je naglo pozlilo. Morao je da zastane, počeo je da krivuda i malo je falilo da se onesvijesti. U međuvremenu ga je prestigao atletičar koji je bio iza njega, a onda je stigao Džonijev brat Alister - koji je bio na trećoj poziciji. Bez razmišljanja, Alister je uhvatio svog brata i bukvalno ga odvukao do cilja!

mu

Iako je na trci na kraju pobijedio Henri Šuman iz Južne Afrike (momak koji je Džonija prestigao kad mu je pozlilo) Džoni je zahvaljujući bratu uspio da uzme srebrnu medalju. Alister, koji bi sigurno uzeo srebro, a možda i zlato da nije zastao da pomogne, na kraju je treći prešao preko cilja.

Najljepši dio ove priče, ipak, desio se kod samog finiša kada je Alister bukvalno gurnuo svog brata ispred sebe, kako bi uzeo srebro! Džoni se odmah posle cilja onesvijestio, a posle je na Tviteru napisao da mu je sad dobro - usput se našalivši da se ovakve stvari inače dešavaju ljudima kad previše popiju, ali da je kod njega bio suprotan slučaj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.