Pogledajte kako  Kim nosi pliš (FOTO)

Nije mu odoljela

Pogledajte kako Kim nosi pliš (FOTO)

Jedan od modnih trendova za predstojeću jesen jeste odjeća i obuća od pliša. Vidjeli smo to na nedavno završenoj Nedelji mode u Njujorku, gdje je čizme od pliša nosila Tejlor Svift, dok se u plišanom elegantnom odijelu pojavio Dejvid Bekam. Plišu nije odoljela ni Kim Kardašijan koja je juče Njujorkom prošetala u haljini od hit materijala.

Prošetala je u dugoj elegantnoj haljini čijem dizajnu nema šta da se zamjeri. Ali Kim ne bi bila Kim da neobičnim detaljima ne začini svoj stajling.

121333kimprofimedia0299885666630x0

 Foto: Profimedia.rs

Tako se u Velikoj jabuci pojavila u ekstravagantnim čizmama.

Uz Kim je bio i njen suprug Kanje Vest koji je za razliku od svoh prethodnih javnih pojavljivanja bio uzdržan prema svojoj supruzi, pa je mirno hodao kraj nje.

121334kimprofimedia0299885480630x0

 Foto: Profimedia.rs

I dobro pogledajte, televezijska zvijezda je promovisala još jedan novi trend, naočare. Baš ovakav oblik se nosi ovog septembra, vidjeli smo to i na Viktoriji Bekam.

Žena blic rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.