Đoković mora na operaciju: Muči  ga infekcija poslije US Opena

Otpali mu nokti na nogama

Đoković mora na operaciju: Muči ga infekcija poslije US Opena

Problem sa noktima na nogama koji je Novak Đoković imao u finalu US opena ozbiljniji je nego što su mnogi u početku mislili.

Đoković je u finalu posljednjeg Grend slema sezone u dva navrata tražio medicinski tajm aut zbog toga što su mu otpali nokti sa prstiju desne noge.

"Otpali su mi nokti na nogama i prsti su mi krvarili. Bilo je baš bolno da se krećem, ali sam pokušao", rekao je on poslije meča koji je izgubio od Stana Vavrinke sa 3-1.

Međutim, iako su mnogi kritikovali Novaka zbog trenutka kada je tražio pomoć ljekara, čini se da je on to učinio s pravom – prste je zahvatila infekcija zbog koje će morati da bude podvrgnut operaciji, kako bi preostali dijelovi noktiju bili uklonjeni.

Ovu informaciju potvrdio je trener najboljeg igrača na svijetu Marijan Vajda.

On bi trebalo da se oporavi i učestvuje na ATP turniru iz serije 500 u Pekingu koji počinje 3. oktobra, ali je neizvjestan njegov nastup na humanitarnom događaju koji organizuje u Milanu sljedeće nedjelje, a koji nosi naziv "Đoković i prijatelji".

B92



 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.