Prljava politika protiv evropskog šampiona Primorca iz Kotora
Ilustracija

Prljava politika protiv evropskog šampiona Primorca iz Kotora

Nije bilo davno kada je Kotor dobio vaterpolo prvaka Evrope, i to prvaka u sportu koji je nešto ranije proglašen nacionalnim sportom broj 1. Te nezaboravne trenutke, svaki Kotoranin koji voli tu magičnu igru, pamtiće do posljednjeg dana. Tom ogromnom uspjehu najviši doprinos dali su sponzori, kojih nije bilo mnogo.Jedan od njih bila je i kompanija „A.D. Aerodromi Crne Gore“. Kažem bila, jer moji dragi Kotorani, ona zbog prljave politike to više nije, navodi se u saopštenju Gorana Grbovića, člana OO LPCG Kotor.

Nakon podjele SDP-a, oformljena je kako kaže još jedna strančica koja je "čini mi se jedina u dosadašnjoj skoro tridesetogodišnjoj parlamentarnoj demokratiji, bez izlaska na izbore, imala potpredsjednika Vlade i ministre u Vladi".  

"Taj Ministar, u čijoj nadležnosti jesu i „A.D. Aerodromi Crne Gore“, direktno je naredio obustavu sponzorisanja VK Primorac i time pokazao „nekima“ od čega je skovan.

Poštovani  Ministre, ti „neki“ nisu vaši dojučerašnji nadređeni u SDP-u, to je više od 200 djece koji svakodnevno treniraju na onoj ruini od kotorskog bazena.

Poštovani Ministre, vidim da su „vaši“ krenuli u predizbornu kampanju, gle čuda baš ispred Stuba srama na kotorskom Trgu od oružja, možda ste trebali i Vi pred njega stati.

Možda Vi i ne shvatate što Vam pričam, ali će narod kotorski shvatiti, siguran sam", zaključio je Grbović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.