Poraz od Mađarske, sa Hrvatskom za četvrtfinale
Foto: Wpolo.me

EP Holandija

Poraz od Mađarske, sa Hrvatskom za četvrtfinale

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore U19 (godište 1997. i mlađi) poražena je u trećem kolu u grupi na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Izabranici Miodraga Mirovića su izgubili od Mađarske rezultatom 10:7 i grupu su završili na trećem mjestu, iza Mađara i Grčke.

To znači da će Crna Gora igrati u osmini finala, a rival je Hrvatska - taj meč se igra sjutra od 19 časova.

Naši vaterpolisti su vodili sa 2:1, a nakon toga je sve bilo u znaku protivnika, kojeg je predvodio Kristijan Manherc sa tri gola. Nikolas Saveljić i Nikola Moskov su postigli po dva gola za naš tim, a po jednom su se upisali Vladan Spaić, Filip Gardašević i Đuro Radović, piše Wpolo.me.

Podsjećamo, naša selekcija je na startu poražena od Grčke 12:10, dok je u drugom kolu bila bolja od Malte 19:6.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.