One su mačke u visokim čizmama i zbog toga su u centru pažnje! (Foto)
Foto: Profimedia.rs

One su mačke u visokim čizmama i zbog toga su u centru pažnje! (Foto)

Zima još nije počela a čizme su u centru pažnje. Svih dužina, od onih iznad članka do onih iznad koljena. Visoke, poput natkoljenica su najatraktivnije. Iako su najavljene kao jedan od jesenjih trendova poznate dame su već nabavile i prošetale svoj par, naravno iz najnovijih kolekcija svjetskih kreatora.

Ana Sui
Čuvena kreatorka Ana Sui u novoj kolekciji za jesen zimu 2016/17.  prikazala je plišane natkoljenice uske poput čarapa u bojama tirkiza i smaragda. Ovakve čizme odlično izgledaju uz kratke suknje, haljine ili šortseve i grilon čarape.

120772profimedia0274891519630x0

Foto: Profimedia.rs

Fendi

Nova Fendi kolekcija cijela je u znaku karnera. Malih velikih, na odjeći, tašnama pa i na obući. Karneri su u dvije boje što ih dodatno naglašava pa čizme djeluju poput skulptura.

120774profimedia0276478126630x0

Foto: Profimedia.rs

Alesandra Ambrozio, Gigi Hadid i Kara Delavinj

Alesandra, Gigi i Kara znaju kako da istaknu svoje inače vitke noge- super uskim visokim čizmama. Iako su kreatori ponudili i verzije koje su mnogo ukrašenije one su išle na sigurno, i izabrale glatke čizme bez detalja.

1207783collage630x0

Foto: Profimedia.rs

Rijana

Rijana je vjerna svom skandaloznom stilu pa se na Instagramu pohvalila ultra napadnim modelom u vatrenocrvenoj boji.

120777profimedia0296039188630x0

Foto: Profimedia.rs

Žena blic.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.