Boban Krušić sjutra protiv Marsela Jagera
Boban Krušić

Priželjkuje pobjedu

Boban Krušić sjutra protiv Marsela Jagera

Crnogorski kik bokser Boban Krušić boriće se sjutra u slovačkom Zvolenu protiv domaćeg borca Marsela Jagera.

Meč će biti održan u kategoriji do 84 kilograma, a u organizaciji ruske W5 kik boks asocijacije. Jager, koji ima 34 godine, na profesionalnom ringu odradio je 54 borbe, od kojih je 39 dobio.

Krušić se kao profesionalac borio 20 puta i upisao 16 pobjeda.

Crnogorski borac je kazao je da je pripreme odradio pod stručnim nadzorom trenera Srđana Jokića i Boška Pavićevića.

"Osjećam se spremno i iza mene su dva mjeseca kvalitetnih priprema. U avgustu smo iskoristili poziv Ranin kanedž kampa u Novom Sadu, za završnicu priprema. Očekujem veliku borbu, kao u svim svojim mečevima, idemo na pobjedu. Zahvaljujem se svom menadžeru koji je zaslužan za moje učešće na W5 reviji, Dževadu Poturku, mojim trenerima Srđanu Jokiću i Bošku Pavićeviću, kao i svim sponzorima koji su omogućili i olakšali pripreme za meč i odlazak u Zvolenu", kazao je Krušić, a prenosi Portal Analitika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.