Goranović: Želim da oborim lični rekord

Goranović: Želim da oborim lični rekord

Reprezentativka Crne Gore Marijana Goranović takmičiće se sjutra, drugog dana Paraolimpjskih igara u Riju, u finalu bacanja kugle klase F 41. U toj disciplini učestvovaće još osam takmičarki, a favoritkinje su Tunižanke.

Konkurencija je izuzetno jaka, a naša atletičarka biće jedina predstavnica Evrope. Goranovićeva je nedavno, na kontinentalnom šampionatu u Italiji, osvojila srebrnu medalju. Tada je postavila lični rekord, kada je kuglu bacila šest metara i 93 centimetra, prenosi portal RTCG.

"Očekivanja su skromna. Želja mi je da popravim sopstveni rekord i prebacim sedam metara. Ne borim se sa rivalkama, već za svoj rezultat. Drago mi je što ću se drugi put takmičiti na najvećoj smotri paraolimpijaca, sa najjačim svjetskim imenima", istakla je Goranovićeva pred nastup.

Nadmetanje u bacanju kugle na Paraolimpijskim igrama u Riju počeće oko 16 sati po vremenu u Crnoj Gori. Obezbijeđen je televizijski prenos na Javnom servisu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.