Imate strije, ožiljke i staračke pjege? Evo kako da ih se riješite
Ilustracija

Domaći gel od tri sastojka!

Imate strije, ožiljke i staračke pjege? Evo kako da ih se riješite

Sigurno znate za sve dobrobiti aloja vera gela i kokosovog ulja, koji se često koriste u različitim losionima za tijelo i drugim proizvodima. Kada ih ukombinujete dobićete moćnu mješavinu koja će riješiti sve vaše probleme sa kožom.

Aloja vera je sjajna za tretiranje opekotina, smirivanje iritirane kože i alergija, uklanjanje strija, staračkih pjega, akni i ožiljaka i za hidriranje i podmlađivanje kože.

Kokosovo ulje se koristi kao prirodna krema za hidrataciju i losion za suvu kožu, djeluje protiv gljivica i bakterija i daje koži zdrav sjaj!

Za gel je potrebno:

- 1/3 šolje čistog aloja vera gela,
- 1/2 šolje organskog kokosovog ulja,
- esencijalno ulje po izboru zbog mirisa.

Dobro izmiješajte sve sastojke dok ne dobijete čvrst krem svijetle boje. Prebacite u staklenu činiju i čuvajte na sobnoj temperaturi.

Kako se koristi:

Nanesite gel na čistu kožu, najbolje odmah poslije tuširanja jer je vlažna i pore su otvorene.

Probajte i brzo ćete primjetiti rezultate!

Žena Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.