Ana Ivanović saopštila tužnu vijest
Ana Ivanović

Zadržala 31. mjesto sa 1.560 bodova

Ana Ivanović saopštila tužnu vijest

Srpska teniserka Ana Ivanović u otvorenom pismu svojim navijačima saopštila je tužnu vijest,

Ivanović je, poslije konsultacija sa ljekarima i svojim timom, odlučila da završi sezonu.

U pismu se ističe.

"Nažalost, zbog toga što mi se povratila povreda šake, savjetovano mi je od strane ljekara da se na izvjesno vrijeme povučem sa takmičenja, kako bih se oporavila i povratila maksimalnu snagu.

Takođe sam odlagala operaciju povrijeđenog prsta, koji sam polomila na Australijan Openu prošle godine i to je nešto što ću morati da uradim u narednim nedjeljama.

Kao rezultat svega toga, veoma sam tužna što neću moći da nastavim sezonu i nastupim na turnirima u Aziji.

Nedostajaće mi takmičenja na nekim od mojih omiljenih turnira u Japanu i Kini ove godine. Morala sam da donesem ovu tešku odluku kako bih se potpuno oporavila i bez povreda ušla u sledeću godinu."

Ivanović je na poslednjoj WTA listi zadržala 31. mjesto sa 1.560 bodova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.