Uznemirujući video: Pitbul napao psa i vlasnicu  (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Uznemirujući video: Pitbul napao psa i vlasnicu (VIDEO)

Pas rase pitbul napao je malog bigla pred očima vlasnice koja je povrijeđena u surovom napadu. Jezive scene iz Bostona zabilježene su kamerom.

Na snimku se vidi pitbul koji "kasapi" malog bigla, čuju se krici vlasnice koja zapomaže upomoć, ali pas i nju napada. Žena je završila sa ozbiljnim povredama i na snimku se vidi njeno krvavo lice.

Prema riječima autora videa Rafaela Fortina, do incidenta je došlo na ulici u Bostonu u koji je došao sa svojom djevojkom zbog koncerta Koldpleja.

Veliki broj prolaznika pritekao je nesrećnoj ženi u pomoć, a odvijala se prava bitka sa razjarenim psom dok konačno nije otrgnut od svog plijena.

Napadnuta žena je u potpunom šoku, prolaznici pokušavaju da je smire dok joj krv teče iz nosa, a i sićušni bigl, poput svoje vlasnice, krvav i unezvjeren, ne zna šta ga je snašlo.

Pogledajte snimak:

Mondo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.