Održan
Dan odbojke u Bijelom Polju

Jedinstvo Bemax pozvao sve da treniraju zajedno

Održan "Dan odbojke" u Bijelom Polju: Najmlađi došli na druženje sa najboljima(FOTO)

Danas je u Bijelom Polju na glavnom gradskom trgu održana manifestacija "Dan odbojke" u organizaciji OK Jedinstvo Bemax, a uz pomoć Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Svi ljubitelji odbojke mogli su da odigraju par poena na bjelopoljskom trgu, a posebno su se tome radovali najmlađi koji su danas došli da se upišu u školu odbojke, ali i oni koji su već članovi ovog kluba.

20160902130052

Foto: Kodex, reprezentativci odigrali set sa najmlađim članovima OK Jedinstvo Bemax

Prisutni su imali priliku da se upoznaju, i druže sa reprezentativcima Crne Gore, koji se nalaze na pripremama u Bijelom Polju zajedno sa selektorom Slobodanom Boškanom.

slobodanboskan

Foto: Kodex, selektor muške odbojkaške reprezenacije, Slobodan Boškan

„Ovakva vrsta manifestacije doprinosi popularizaciji odbojke, tj.tome da se što više djece ali i odraslih počne baviti ovim sportom“, kazao je Boškan.

On je dodao da reprezentacija ostaje do utorka u Bijelom Polju, a da pripreme potom nastavalja u Podgorici, gdje će dodatno vježbati za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

„Trenutno sam zadovoljan kako protiču pripreme, nije bilo većih problema osim povrede tehničara Sima Dabovića. On je povrijedio stopalo, ali se osjeća bolje. Čekamo da nam se pridruže Vojin Ćaćić i Marko Bojić“, kazao je Boškan.

Trener Jedinstva Bemax, Darko Prebiračević kazao je da je ovo prva manifestacija koju taj klub organizuje ove godine.

„Jedan od ciljeva u predstojećoj sezoni je da osim dobrih rezultata, animiramo što veći broj dječaka i djevojčica i da ih uključimo u odbojkaški sport. Ovo što smo danas organizovali zaista je dalo vjetar u leđa i klubu i igračima, kao i svim klincima koji su se javili da treniraju kod nas", kazao je on.

20160902125738

Foto: Kodex, druženje ljubitelja odbojke

Prebiračević se zahvalio odbojkaškoj reprezentaciji koja je sve obradovala svojim prisustvom.

On je naglasio da sva djeca koja se nisu danas upisala u školu odbojke a koja to žele, da to mogu učiniti kontaktom preko Facebook stranice, ili da se jave trenerima Jedinstva Bemax.

„Vrlo brzo će javnosti biti dostupne informacije o terminima treninga, kao i mjestima. Sva djeca će moći da treniraju u dobrim uslovima, i imaće dobre treninge.“

Prebiračević je istakao da pored igrača koji godinama nose klub Jedinstvo Bemax, i prave zavidne rezultate u ne tako zavidnim uslovima, ove sezone stižu i dva pojačanja. Radi se o Strahinji Kuburoviću, bivšem reprezentativcu Srbije i iskusnom tehničaru iz Prijepolja i seniroskom reprezentativcu Crne Gore Jovanu Deliću, a očekuje se još jedno pojačanje na poziciji srednjeg bloka.

„Ciljevi kluba su da ponovimo ili još bolje prevaziđemo prošlogodišnje rezultate.“

On je na kraju pozvao Bjelopoljce da prate odbojku i da bodre OK Jedinstvo Bemax sa tribina, „jer su prethodne godine pokazali da to mogu i da to čine punim srcem, a ta podrška najviše znači igračima“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.