Beker uputio kritike: Iznenađen sam kako se mediji ophode prema Novaku!
Foto: Getty images

Nepravedni

Beker uputio kritike: Iznenađen sam kako se mediji ophode prema Novaku!

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, smatra da se mediji ne ophode kako bi trebalo prema prvom igraču svijeta.

Đoković je na Rolan Garosu postao prvi igrač u istoriji koji je osvojio četiri uzastopna Gren slema na tri različite podloge, a potom je uslijedio možda i očekivani poraz na Vimbldonu, u 3. kolu od Sema Kverija.

Srpski teniser je pred Olimpijske igre u Riju doživio povredu, izgubio je u 1. kolu od Del Potra, a većina svijetskih medija nepravdeno se ponijela prema najboljem teniseru današnjice. 

Mnogi ističu da Đoković pada i da će ga Endi Mari uskoro prestići na prvom mjestu ATP liste, iako je Novak ove sezone osvojio već dva Gren slema. 

„Iznenađen sam kako se mediji ophode prema Novaku Đokoviću u ovom trenutku“, rekao je Beker za njemački Eurosport. 

„Da, imao je povredu, ali je Novak uvijek glasan i jasan. Prihvatio je da je Del Porto jednostavno bio bolji na Igrama u Riju. Ono što se dogodilo prije i poslije nikoga ne zanima, ali vjerujte mi, Novak nije bio spreman“, dodaje legendarni njemački teniser. 

Mnogi smatraju da je srpski teniser i u Njujork stigao nespreman, ali... 

„Da nije spreman, ne bi ni igrao. Činjenica je da je Novak prvi teniser svijeta, osvojio je dva od tri Gren slema ove sezone, a ovde na US Openu je branilac titule. Svi ti eksperti mnogo pričaju. Hajde da sačekamo i vidimo, Đoković je u trećem kolu.“ 

On je dodao i da ne razmišlja previše o ostalim favoritima, već je njegov posao da gleda naredne Novakove rivale. 

„Da, ja uvijek gledam narednog protivnika. Tako radimo. Naravno, gledam i mečeve najvećih favorita, ali sve se svodi na sledeći meč.“

B92.net

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.