Svjetsko prvenstvo mladih  izazov i provjera sposobnosti Podgorice i CG
Foto: predsjednik.me

Vujanović primio delgeaciju FINE

Svjetsko prvenstvo mladih izazov i provjera sposobnosti Podgorice i CG

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas, u svojstvu predsjednika Počasnog odbora Svjetskog vaterpolo šampionata mladih, najviše znaničnike FINE – Svjetske organizacije svih sportova na vodi, na čelu sa Dimitris Diathesopoulos, Gianni Lonzi i Khosrow Amini.

Vujanović je iskazao zadovoljstvo zbog odluke FINE da Crna Gora bude domaćin Svjetskog prvenstva mladih u vaterpolu ocjenjujući da je to bio veliki izazov i provjera organizacionih sposobnosti Podgorice i Crne Gore.

Saopštio je zadovoljstvo uspjehom ove velike globalne sportske manifestacije vjerujući da je ona dodatno preporučila Crnu Goru za organizovanje novih značajnih takmičenja. 

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je saopštio projekcije daljeg ulaganja u plivačku i vaterpolo infrastrukturu i odlučnost da se Glavni grad i nadalje prepoznaje kao uspješan domaćin velikih sportskih manifestacija.

Visoki zvaničnici FINE su iskazali konplimente za izvanrednu organizaciju šampionata ocjenjujući da je u svim njegovim oblastima Podgorica i Crna Gora pokazala sposobnost obezbjeđenja maksimalnih uslova za ovako značajna takmičenja upućujući izraze zahvalnosti za to.

Saopštili su da se Crna Gora ovim ozbiljno preporučila za organizaciju velikih regionalnih, evropskih i globalnih sportskih manifestacija.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.