Ovo je Lamborgini za dame (FOTO)

Luksuzni SUV model

Ovo je Lamborgini za dame (FOTO)

Direktor Lamborginja Stefano Domenikali je rekao da će se prvi SUV model „urus“ razlikovati od svih ostalih modela u ponudi italijanskog brenda, odnosno da će se više svidjeti priopadnicama ljepšeg pola. Marketinški trik ili ne, Domenikali ozbiljno planira da Lamborginijeve automobile približi damama koje, inače, čine samo 5 odsto kupaca.

Lamborgini očekuje da će sa "urusom" duplirati godišnju prodaju na 7.500 automobila. Serijska verzija luksuznog SUV modela biće 2018. u Ženevi.

Dobro znam da se naši „bikovi“ na haubi uvijek povezuju sa agresivnošću, sa „aventadorom“, „hurakanom“... Međutim, „urus“ će pokazati i nježniju stranu Lamborginija i ovo je automobil koji će se dopasti ljepšem polu - samouvjeren je Domenikali.

Za dame ili ne, "urus" će koristiti V8 motor it Audija

Prvi znak da „uris“ ne pripada Lamborginijevoj tvrdoj linije je podatak da će umjesto V10 ili V12 motora koristiti osmocilindraš iz Audija sa okvirno 600 KS i 900 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Takođe, najavljena je i hibridna verzija dok se od dizel „urusa“ (za sada) odustalo.

700463lamborghiniurusconcept2012160004f

Svijetska premijera serijskog „lamborgini urusa“ biće u martu 2018. godine na Salonu u Ženevi dok bi prodaja trebalo da startuje u 2019. Početna cijena luksuznog SUV modela biće oko 180.000 eura.

Vijesti.Moj auto.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.