Baletanke koje ćemo nositi na jesen (FOTO)

Predstavljamo vam

Baletanke koje ćemo nositi na jesen (FOTO)

Klasične baletanke baš poput urednih kožnih salonki, nikada ne izlaze iz mode.

Bezvremenski klasik koji je nosiv u svakoj prilici ove jeseni doživio je brojne dizajnerske verzije i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su u ponudi trenutno "neke nove baletanke".

Osim klasičnih modela koje možete nabaviti uvijek, pojavili su se raznoliki i vrlo maštoviti modeli ukrašeni cvijećem, lakom, predimenzionisanim volanima, ukrasnim trakama, nitnama, mrežastim materijalima i krznom.

20160901150715379389

Još uvijek veoma popularni modeli iz modne kuće Miu Miu zauzimaju visoko mjesto na listi mnogih trendseterki, a kombinacija novih materijala i traka je bezbroj. U trendu su okrugli elegantni modeli na vezivanje kakve predlažu i kuće Isabel Marant i Aquazzura, modeli od mekane kože nalik na baletske papučice kakve je pored Miu Miu predstavio i Valentino, dok je Fendi ostao vijeran čvrstim i upečatljivim modelima od lakovane kože.

20160901150739703762

 

Modeli u špic uvijek djeluju prefinjeno i idealani sui za svečane prilike, a u Zari smo pronašli chic model sa otvorenom potpeticom i bleijdo-ružičastim krznom.

20160901150816274204


Ponuda je raznovrsnija nego ikad, a ove jeseni možete ih kombinovati i uz mrežaste ili izvezene čarape kako bi dodatno naglasili omiljeni model. 

Nezavisne novine


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.