Zaljubljeni Crnogorac stigao u Beograd, a evo zbog čega! (VIDEO)

Reklama za KlikTV u rekordnom roku osvojila cio region

Zaljubljeni Crnogorac stigao u Beograd, a evo zbog čega! (VIDEO)

Reklama za KlikTV u kojoj zaljubljenog Crnogorca i turistkinju iz Beograda tumače maneken Miloš Perić i manekenka i bivša misica Anđelka Tomašević u rekordnom roku osvojila je cio region, a ovaj dvojac pobrao je sve simpatije gledalaca.

Njihov susret na moru postala je hit priča na društvenim mrežama, a sada vam predstavljamo novu reklamu koju je snimio ovaj dvojac koji je popularnost stekao zahvaljujući KlikTV–u.

Mladi Crnogorac konačno je došao u srpsku prijestonicu kako bi upoznao ljepote Beograda, čari provoda, ali i atraktivne djevojke. On sreće svoju dragu na jednom prestoničkom splavu i otkriva joj sa kojom je namjerom došao u Beograd. Razlog će vas nasmijati, a ne propustite još jedan nastavak druženja Crnogorca i Beograđanke koji uskoro slijedi.

Ukoliko želite da sedam dana potpuno besplatno gledate preko 100 TV kanala, pošaljite SMS sadržine “KLIK” na 5500 i šifru koju dobijete možete da koristite na bilo kom uređaju – telefonu, tabletu ili računaru pristupom sajtu KlikTV.rs.

Nove avanture zaljubljenog para pogledajte u reklamnom spotu:

Pink.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.