Komičari Dabanović i Puljiz na regionalnoj turneji
Andrija Dabanović i Marko Puljiz

"Van dometa"

Komičari Dabanović i Puljiz na regionalnoj turneji

Stand up dvojac koji čine komičari Andrija Dabanović (CG) i Marko Puljiz (BiH) tokom septembra nastupaće u Srbiji i Hrvatskoj u okviru zajedničke mini turneje pod nazivom “Van dometa”.

Od 8. do 13. septembra, Dabanović i Puljiz će posjetiti brojne gradove, uključujući Beograd, Zagreb, Pulu i Rijeku.

Na poziv klubova koji promovišu nastupe najboljih stand up komičara, medju kojima su i regionalno istaknuti klubovi beogradski Ben Akiba i zagrebački Studio Smijeha, ova dva komičara će predstaviti specifične humoristične crtice iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Dabanović, kao prepoznati predstavnik crnogorske stand up scene, osim u Crnoj Gori nastupao je i u regionu, uključujući Dubrovnik i Split, kao i festivale u Zagrebu i Novom Pazaru. Puljiz je predstavnik nove škole sarajevskog humora, sa adresom u Podgorici, koji već četvrtu godinu za redom nastupa širom regiona. Pored brojnih nastupa širom ex-Yu, Puljiz je imao priliku da nastupa na najvećem regionalnom stand up festivalu "The Best of Regional Stand Up" u dvorani Lisinki u Zagrebu. 

Dabanović i Puljiz, zajedno sa komičarem Đurom Franetom, posljednjih mjeseci rade na snimanju mini sitkom serije „Van dometa“, po scenariju Andrije Dabanovića, a koja će se emitovati krajem oktobra. Upravo je i njihova mini regionalna turneja dobila naziv po ovom sitkomu, koji predstavlja novinu na crnogorskoj komičarskoj sceni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.