Nervozni teniser Tomić poludio tokom meča:
Bernard Tomić

Eksces na US openu

Nervozni teniser Tomić poludio tokom meča:"Nabiću ti svoja mu** u usta" (VIDEO)

Bernard Tomić, australijski teniser hrvatskog porijekla, je još jednom pokazao kakav nezgodan temperament ima. Mnogi bi rekli balkanski, odakle i potiče. Taj mentalitet ga je prema mišljenju mnogih i sputao da za sada ima bolju karijeru, pošto je svojevremeno proglašavan za jednog od najvećih teniskih talenata.

Novi eksces imao je na US openu u prvom kolu protiv Damira Džumhura, gdje je poražen sa 3:1 (6:4, 6:3, 4:6, 7:6(0)). Naime, imao je otvorenu raspravu sa jednim navijačem, očigledno pristalicom Džumhura, koji ga je provocirao sa tribina.

Tomića je to toliko iziritiralo da je pri kraju prvog seta potpuno psihički pukao i neprimjereno uzviknuo ”Nabiću ti svoja mu** u usta”. Sisaj mi ja**”

Tomić je taj komentar dao neposredno prije nego što je Džumhur trebalo da servira, pa je bosanski teniser zastao na trenutak, a zatim započeo poen. Na kraju je i dobio taj set, a posle toga je navijač od strane obezbeđenja izbačen sa stadiona.

Sudija je tokom jedne pauze pitao Tomića o čemu se radi i kakav je sukob u pitanju.

– Samo mi je govorio neka s**nja – odgovorio je Australijanac.

-Provocirao me je tokom cijelog prvog seta da bih rekao to, ali izvinjavam se – rekao je Tomić poslije meča.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.