Danka večeras igra protiv Paragvajke u prvom kolu US Opena
Danka Kovinić

Danka večeras igra protiv Paragvajke u prvom kolu US Opena

Danka Kovinić trebala bi večeras oko 22.30 časova da nastupi u prvoj rundi US opena, protiv Paragvajke Monserat Gonzales.

Najbolja crnogorska teniserka imaće priliku za trijumf na četvrtom Gren slemu u Njujorku na terenu broj sedam kompleksa Fle- šing Medouz. Meč Kovinić – Gonzales je četvrti po programu na tom terenu, a ako se bilo koji od prethodnih oduži, neče početi prije ponoći.

Prije Danke, tu će biti odigrani dueli Karenjo Busta – Ivaška i Estrelja Burgoz – Souza u muškoj, odnosno Djatčenko – Bacinski u ženskoj konkurenciji.

Za Kovinić ovo će biti sjajna prilika da ponovi prošlogodišnji rezultat, kada se plasirala u drugo kolo US opena. Gonzales je trenutno 192. igračica na svijetu, što je njen najbolji plasman u karijeri, a kao i Danka ima 22 godine.

- Pokušaću da budem mirna i skoncentrisana. Zaželjela sam se pobjeda, a ovaj meč značio bi važne WTA poene za mene u finišu sezone. Igraću napadački, pokušati da nametnem svoj ritam – poručila je Danka.

ARENA, Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.