Predstavljamo vam top 10 tašni koje će biti

Na pravom ste mjestu

Predstavljamo vam top 10 tašni koje će biti "hit" ove jeseni (FOTO)

Ako ste u potrazi za novom tašnom i želite da investirate u nešto jedinstveno i kvalitetno, na pravom ste mjestu...

U posljednjih nekoliko godina, tašne su postale mnogo elegantnije i suptilnije u odnosu na upadljive tašne, kaiševe i druge aksesoare koji su bili napravljeni da svakome skrenu pažnju.

Sa manje oznaka brendova i fokusom na klasične modele, u takve modele smo u stanju da se "zaljubimo" i na nekoliko godina, a ne na kratko vrijeme. Međutim, među takvim modelima, nalaze se i upadljive tašne, poput Balenciaga tašne na šarene pruge, Gucci tašne u roze boji i Anya Hindmarch tašne sa šarenim pikselima.

Predstavljamo vam top 10 tašni koje će biti "hit" i koje će definitivno obilježiti jesenju sezonu, 2016. godine.

 

1. Bogner - Uptown Sada

Ova slatka, okrugla mini torba, napravljena je od kože, sa krokodilskim dezenom u neutralnoj bež boji. Simpatičan prsten na prednjoj strani i zatvaranje na magnet čine ovu torbu posebnom. Odlična je za izlazak u grad ili u kafić, kada ne morate da ponesete mnogo stvari.

zenskimagazintoptasnezajesen2

2. Gucci - Marmont tašna

Roze je ključna boja jeseni i zime, a Gucci je u skladu sa tim predstavio preslatku tašnu u "bubblegum" boji i sa zlatnim lancem. Marmont tašna je srednje veličine, sa logom "GG" na prednjoj strani, napravljena od teksturisane kože. Može se reći da je već postala favorit "streetstyle" mode.

 

zenskimagazintoptasnezajesen3

3. Balenciaga - Bazar

Balenciaga torba za šoping je predstavljena još početkom avgusta, a svoju slavu je dostigla veoma brzo. Kako liči na jeftine klasične torbe za kupovinu, mnogi su pričali o njoj, ali je jedno sigurno - izgleda unikatno i simpatično.

zenskimagazintoptasnezajesen78

 

4. J.W Anderson - Pierce

J.W. Anderon je tašnu predstavio u prije-jesenjoj kolekciji i već je postala popularna među poznatim ženama. Zahvaljujući velikom zlatnom prstenu na prednjoj strani, ova torba privlači pažnju.

zenskimagazintoptasnezajesen81

 

 

5. Saint Laurent - Love, ramena torba

U svojoj poslednjoj kolekciji za Saint Laurent, Hedi Sliman je predstavio odjeću u stilu '80-ih, ekstravagantne gornje djelove za naramenicama i disko mini haljine.  Ova mikro zlatna tašnica u obliku srca je savršen parti komad i vaš lični dio istorije Saint Lauent-a.

zenskimagazintoptasnezajesen83

 

6. Mulberry - Clifton

Clifton je elegantna tašna sa mnogo džepova i pregrada, koja se nosi preko ramena i grudi. Zbog toga što je praktična i jednostavna, predstavlja odličan izbor za sljedeću sezonu.

zenskimagazintoptasnezajesen85

 

 

7. Loewe - Hammock

Hammock tašna možda izgleda previše jednostavno, ali je u stvari pametnog dizajna koji je stvorio Džonatan Anderson za ovaj španski brend. Može se nositi na više načina, a ima dovoljno mjesta da u njoj držite šta god vam je potrebno u toku dana.

zenskimagazintoptasnezajesen87

 

 

8. Chloe - Lexa

Mekana, od antilop ili obične kože, ova tašna prestavlja pravi modni dodatak, sa dovoljno prostora.

zenskimagazintoptasnezajesen89

 

9. Loius Vuitton - Twist PM

Ovaj model tašne je jedan od najupečatljivijih iz kolekcije L. Vuitton-a. Umjesto klasičnog kaiša sadrži ušiven šal, a na prednjoj strani ima hotelske oznake. Favorit je mnogih mladih djevojaka i sigurno će obilježiti ovu jesen.

zenskimagazintoptasnezajesen91

 

 

10. Anya Hindmarch - Ebury

Za jesen/zimu, brend je predstavio kolekciju inspirisanu tetrisom. Najupečatljiviji dio kolekcije je definitivno torba Ebury, koju odlikuju šareni pikseli preko prenjeg dijela.

zenskimagazintoptasnezajesen98

Ženski magazin.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.