Berane: Policajac ubio dvojicu komšija, pa izvršio samoubistvo
Berane

U naselju Pešca

Berane: Policajac ubio dvojicu komšija, pa izvršio samoubistvo

Policajac iz Berana Radenko Burić (45) ubio je dvojicu komšija Zdravka Ćulafića (68) i Dragutina Spalevića (62), nakon čega je izvršio samoubistvo.

Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Berane je danas oko 15,30 časova prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u Beranama.

"Na lice mjesta odmah su upućeni službenici CB Berane koji su dolaskom na lice mjesta zatekli dva beživotna tijela, Zdravka Ćulafića (68) i Dragana Spalevića (62), dok je Radenko Burić (45), inače policijski službenik, davao znake života", saopštili su iz MUP-a.

Kako navode, Burić je transportovan do Opšte bolnice u Beranama ali je na putu do bolnice preminuo.

Na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, sumnja se da je Radenko Burić, upotrebom vatrenog oružja lišio života komšije Zdravka Ćulafića i Dragutina Spalevića, nakon čega je izvršio samoubistvo ispaljivanjem hica u glavu.

Burić je bio zaposlen u Stanici policije u Petnjici i u momentu izvršenja krivičnog djela nije bio na dužnosti.

Uviđaj na licu mjesta, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužiilaštvu u Bijelom Polju, je u toku.

Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.