Nikšić: Voda oštetila brojne stanove,  stanari proveli besanu noć
Foto: Onogošt

Dan nakon velikog požara

Nikšić: Voda oštetila brojne stanove, stanari proveli besanu noć

Nakon velikog požara koji je juče zahvatio zgradu na Bulevaru Vuka Mićunovića u Nikšiću izgoreli su stanovi u potkrovlju, a mnogi stanari, u čije je objekte voda procurila kroz plafone prilikom gašenja, proveli su besanu noć.

Kako kaže jedan od stanara Radoman Kaluđerović, voda je ušla pošto je gašeno sa dvije strane skoro dva sata, prenosi Portal Onogošt.

"Ogromna voda se prosula, i prošla u naše stanove. Namještaj smo spasili, ali su plafoni stradali. Ja sam cijelu noć proveo tako što sam mijenjao lavore po stanu. Najviše nas plaši da bi kiša i vremenske neopogode narednih dana mogle dodatno oštetiti stanove, pa se nadam da će makar postaviti najlone", poručio je Kaluđerović.

Stanarka Dragica Pavlićević kaže da joj je uništeno mnogo stvari i da vode ima po cijelom stanu.

"Struja nam je ugašena, neće je biti još 15 dana. Krov treba da se zamijeni, a sreća je samo što je vjetar duvao na drugu stranu, pa nije sve uništeno", dodala je Dragica.

Danas je na terenu bila i komisija za utvrđivanje štete na oštećenim stanovima.

 U požaru, koji je izbio juče nešto prije 17 časova, uništena su tri stana u potkrovlju.

Požar je lokalizovan nakon sat vremena reakcijom vatrogasne jedenice, a Branislav Ćuzović (59), vlasnik jednog od izgorelih stanova, lišen je slobode jer je osumnjičen da je izazvao ovo djelo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.